Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av VerIng » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL VERING
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 765

Fra: luckylukk (30.10.2006)
En odelsgutt med MASSE store jorder hadde ikke gjort no d nei;) Si fra hvis du finner en ledig! Men helst jorder litt lenger sør enn dere er da...
Hehe,nei,jeg må nok bare være fornøyd med å være her en stund til hvertfall. Kanskje drister jeg meg til å kjøpe noe selv etterhvert, men får se... :)
Mange fine nye bilder du har lagt ut nå, det ser veldig fint ut der oppe, og hestene ser absolutt ut til å kose seg. :) Ser også at Fákur holder kustus på lille damen ja, d er bra!;)

Fra: GammurogDimma (29.10.2006)
Ja begge to oppførte seg som noen engler. Måtte dytte Perla på hengeren når vi dro, men hun gikk rett på når vi dro fra Meråker. De slo seg til ro i stallen med engang der oppe, og var snille og rolige under visningen. Dommeren lurte på om Perla alltid var så rolig..hehe!! Kommer kanskje til og få Anne Stine til og vise Lyfting på en ordentlig avlsvisning. Hadde vært artig og fått henne kåret:-)

Fra: GammurogDimma (29.10.2006)
Hei! Det gikk kjempe bra i Meråker, er kjempe fornøyd:-) Har skrevet ned dommen i dagboka mi, så ta en titt der:-)

Fra: GammurogDimma (27.10.2006)
Hei! Geir skal være med, han er jo medeier i Perla:-) Ja det er noe styr med de passene, skjønner ikke at det skal ta så lang tid. Må sende inn Lyfting sitt for eierbytte, tar vel lang tid før jeg får det tilbake!! Åssen er det med dere? Mye snø? Gruer meg til og kjøre til meråker på dette føret:-(

Fra: luckylukk (26.10.2006)
Hmm, ikke bra han har bølla sånn med fanginga - han har ikke gjort det før (ikke til meg hvertfall, men så har jo jeg kjent ham fra starten), men bra det funker fint nå! :) Han er nok svak for maten ja, hehe..

Jeg blir ganske så sikkert her i vinter også, ja. Spørs om jeg i det hele tatt kommer meg vekk herfra noen gang.. Hehe.. Det begrenser seg veldig hvor jeg kan dra til med en hel hesteflokk. :p Og det er nok ikke aktuellt å tynne den så veldig ut - den fortsetter vel heller å vokse...

Fra: Lill@nita, Lukka & Dimmbrà (26.10.2006)
Hei,hei...
Va fare for at ho va bedekt igjen ja.. Ho brøyt sæ inn tell hingsten i sommer. Men har vært på UL og ho har heldigvis ikkje tatt sæ..
har litt løst å bruke en av Maria sine hingsta på ho neste gang Skorri,Flòi eller Galdur.. Visst det blir en neste gang :)Akkurat nu har æ nåkk hest. Dæm som har Balder fikk tilbud om å bruke ho i år mot at dæm tok føllet,men dæm har vældi mye hest sjøl så dæm trengte ikkje i år...
Klæm

Fra: Lill@nita, Lukka & Dimmbrà (26.10.2006)
Heisann...

Næi,det stemme det ho Crina sir.. Mine 2 går på Håkøya lamme Skumur,Nòtt,Dògg,Vòn,Hemla og Nòkkvi på lausdrift. Æ vil at han lille skal vokse opp i flokk :) Men æ har jo boksan i stallen hjæmme fortsatt,han blir jo stor en gang..
Skal prøve å beholde han som hingst tell han e 2 år.. Men må æ kastrere han før så gjør æ det,æ orke ikkje å beholde han som hingst. Trur Tromsø Vetrinærsenter analysere møkk,men e ikkje sikker...
Klæm..

Fra: StinaogToJo (25.10.2006)
Hei!

Som du kanskje har hørt, har vi hatt en litt tøff start. Vært en del bekymring, og vi er vel ikke helt "ute av skogen" enda.

Ting ser litt lysere ut nå, så jeg håper det fortsetter! Dyrlegen kommer på fredag for å kontrollere foten etter sprøytinga.

Stina

Fra: StinaogToJo (25.10.2006)
Hei Veronica!

Hvordan går det med dere?

Fine bilder av deg, Birk og hestene!

Stina

Fra: hilsnin (25.10.2006)
Hei Hei!

Leng siden æ har hatt no skriverier m dæ, håpe alt går bra oppi nord, bor du langt unna målselv forresten?


Mvh Nina

Fra: luckylukk (24.10.2006)
Hei! :)

Så fine nye bilder! :) Er alt bra oppe hos dere?

Nina hadde visst betalt inn beløpet for registreringen nå, selv om hun ikke har fått regningen (hun regnet ut summen selv). Så da kan du bare ringe stamboka igjen og kreve ut papirene på gampen. ;)

Nå får jeg komme meg ut og ri litt jeg, er jo ikke alt for mange lyse timer å ta av lenger..

Jorunn:)

Fra: Lill@nita, Lukka & Dimmbrà (23.10.2006)
Magebrems... Ikkje blodorm??? som æ skreiv..
Blodorm.. Har aldri hørt om blodorm :)

Fra: Lill@nita, Lukka & Dimmbrà (23.10.2006)
Hei,hei...
Korsen går det dær inne?
Så at du hadde gitt hestan dine Ivomec nu på høsten? Vi har fått beskjed om at det skal gies i Januar fordi det tar blodorm. Og blodormen e på denne årstida på vandring rundt i kroppen,mens i Januar så har det "slått seg ned i mage og tarm" så da kan man gi Ivomec for å ta den..
Kansje ikkje nåkka big deal... Har egentlig ikkje satt mæ så vældi inne i det dær,æ gjer no bare det vetrinærn sir at æ skal gi :) Ho mente at det va mange som ikkje va klar over det, så æ sir det no bare tilfelle det stemme æ..
Herregud så godt å ha dæm hjæmme. Det e skikkelig kos...
Klæm..

Fra: luckylukk (14.10.2006)
Hallo igjen:)

11 er i meste laget ja, når jeg ikke har no egen gård... Og skal jeg fortsette å lage føll, må jeg i hvertfall selge noen! "Problemet" er at alle er så fine.. hehe;)

Det er et hoppeføll etter Muninn vi henta. Mora er Myra fra Stall Kjersem, som har vært på Islandshestsenteret i sommer til bedekning. Og Rune hadde visst sagt, i følge ei som var der på kurs (og eier ei anna Myradatter), at dette føllet var det fineste av alle føllene der!! Og i følge eieren til Myra hadde han sagt at det hadde de fineste travbevegeslene han hadde sett på noe føll!! Men, man kan jo ikke ta alt slikt så bokstavelig når man ikke hører det direkte fra personen selv. Uansett er det et kjempeflott føll, med kjempeelegant trav og galopp. :D

Flói ser ut som en fin hest, jeg så ham da han ble vist frem i Seljord i 04. Bra pass! Har et par bilder av ham på lykkeland - ett i fotoalbumet og ett under hingster. :)

Fra: hilsnin (13.10.2006)
Hei du!

Æ e så dårlig på msn, æ ska prøv og få lagt inn, men æ e sjelden og treff på msn, må skjerp mæ litt der:) Va no på saltilpassningskurs med Peter Winslow man og tirsdag i uka her, det va utrolig interresant, men d et et uendelig tema og skikkelig avansert egentlig. Saltilpassning e mer enn som så, mye mere enn ka æ har lært før av andre saltilpassera og saltilpassningskurs. Så no bli det enda dypere studie av salen og tilpassning:) Har veldig lyst t og ta ei praksisuke t P.W. og prøv og ta eksamen for og bli sertifisert saltilpasser. Men herregud d et så stort tema, tru d bli og satse høyt opp og langt fram! D bli iallefall og praktiser på amatørplan og sjå forskjellige hesta og sala i tida framover...

Ellers så e d bare bra med de 4 bente, ihvertfall bedre:)

Vi snakkes:)

Nina

Fra: GammurogDimma (12.10.2006)
Ja jeg skal overta avisa etter Odd. Holder på med opplæring nå, og lappen:-) Du da?

Fra: GammurogDimma (12.10.2006)
Hei:-) Det går kjempe bra med Lyfting. Red henne her for første gang i går, skulle ta en liten skrittetur, men den ble på ca en time. Klarte ikke og snu..hehe!! Hun har jo ikke kondis, og har sinnsyk lang pels, så hun var kjempe svett. Men grei var hun, ikke noe tull. Og vilje har hun, enda mer enn Dimma:-) Tror jeg kommer til og trives kjempe godt sammen med henne:-) Kaldt oppe hos deg eller? Bare 2 grader her nå, godt for hestene.

Fra: luckylukk (12.10.2006)
Hei!

Så flott at du har funnet en ålreit skoer! Etter nok ganger er gampen sikkert helt avslappet også.

Det går bra med hestene her. Jeg var og henta mitt nydelige lille Muninnføll på mandag, med mamma´n hennes. Så da har jeg 11 egne... Pluss at det forhåpentligvis er 3 stykker inni mangene (til Ekra, Ást og Perla), så det begynner å bli nok i grunnen... Må selge noe i løpet av vinteren! Det blir i hvertfall Faxi, og evt Perla hvis hun ikke er drektig. Men, fortsatt litt mange.. :p Hehe...

Du har ikke planer om å skaffe deg flere du, eller?

Fra: Lill@nita, Lukka & Dimmbrà (10.10.2006)
Hei,hei..
Ja, ho Carina skal ha i måneskiftr Februar/Mars :) Så flott at du va fornøyd med Jens.. syns åsså at han e en trivelig kar.
Vet ikkje om det blir kurs nu i vinter, men ei som hete Barbro e på Håkøya hver Torsdag å instruere og i Ramfjorden en dag i uka. Dæm som rir førr ho e vældi fornøyd i allefall. Har bare ridd førr ho 2 gang æ, og har ingenting å klage på..
Har du vært inne hos ho agnete og han Steini på Stornes (v/Andresdalen)? Anbefales.. E knall fint å ri dær og flotte hesta.
Lill...

Fra: Lill@nita, Lukka & Dimmbrà (10.10.2006)
Hei,hei...
Ja, det e kjæmpe kosli med føll :) Sku forresten hilse tilbake fra Carina,ho va hær i går. Ho e jo bare så søt med strutte magen sin :) Æ syns han Jens e flink å sko,oppleve han som vældi ok med hestan og han vet ka han gjør :)
Klæm..

Fra: Lill@nita, Lukka & Dimmbrà (9.10.2006)
Hei,hei...
Bedre seint enn aldri.. Æ e tregest i verden å svare hær inne. Korsen går det med dæ og dine? Rægne med at dåkker e kommet Nord over nu? Æ har no henta mine hjæm fra beite nu og e såvidt bynnt litt med han Týr. Han e heldigvis bare snill og søt nu :) Skal bynne å ri ho Lukka opp igjen nu.Må bare vente tell hovslagern har vært,men han kommer på Onsdag så da e det meste i box..
Funnet dåkker gård? Du må gjerne stikke innom å hilse på visst du e på by tur..
Klæm..

Fra: GammurogDimma (8.10.2006)
Hei! Takk:-) Nei jeg har ikke hørt noe om at hun har hatt føll. Har satt opp rundpaddocken på flata inn på beitet, den er ganske stor. Så hun har god plass inni der. Herlig med stall da, godt og kunne ha hestene inne:-) Mine står og maser ved porten hver kveld, de vil ihvertfall inn:-) Er du på msn?

Fra: GammurogDimma (8.10.2006)
Heihei! Ja Lyfting kom i går:-) Hun er så søt og snill. Alt er liksom greit, stod som et tent lys på hengeren, og hun hadde visst ikke kjørt henger noe mye. Så rolig når vi kom fram, og stått pent i boksen sin i hele natt. Tror hun er en skikkelig koseklump, børstet henne i går, og da sluttet hun og spise og bare stod og koste seg:-) Hun står i rundpaddocken ute, hun er ikke forsikret enda, og det er nok greit at Dimma bare får se henne i noen dager, og bli kjent med henne inne over boksveggen:-)

Fra: Tone på Lilleøyen:):) (5.10.2006)
Hei igjen!!
Joda, Ingvald har gjort undersøkelsa av stammen hennes, og funne ut at de e nå som dommeran gjærne vil ha mer av.Så ifølge eksperten e den GLIMRENDE!!Bra nån har peiling..hehe..Hu e i bra form no, så håpe sykdommen e over..Går som regel bra når en sjer de i rett tid..
Tone:)

Fra: JUDINA (5.10.2006)
herrugud.....ska han bli stor så fort lille gutten!!! =) du må hilse han hvis han huske mæ...=)si basseng så gjør han vel det....hehehe..
håpe dokk finn en fin plass å bo...vi jobbe også med saken...=)får se vi har det ikke så travelt enda da...
koselig t hestene da høres det ut som, de trives som regel veldig godt i gammle lune staller sammen med fjøsnissene og simon...=)
sifra hvis det blir no trøndelagtur da!!
klem klem fra mari

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.