Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av VerIng » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL VERING
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 765

Fra: Tone på Lilleøyen:):) (4.10.2006)
Joda...har ei flott hoppe på 3 år på prøve, ska vell kjøpe ho.Sjer ut te at de går likar no.Ellers e alt bra,jobbe me å starte egen bedrift, masse arbeid-men artig.Så no e de hest for alle penga. Enn dåkk? Leie dåkk et småbruk, va de de?
Tone

Fra: GammurogDimma (3.10.2006)
Hei! Ja i dag gikk det i orden, så jeg henter vel Lyfting til helga:-) Åh som jeg gleder meg:-)

Fra: JUDINA (2.10.2006)
hei!!
koss går det oppi kalde nord....? =)
her er alt bare bra...=)
hils birk da!

klem mari

Fra: luckylukk (1.10.2006)
Hallo!

Jeg spurte Nina igjen for non dager sia (litt treg med å få svaret hit bare..), og det var visst én regning hun ikke hadde betalt enda også, fordi den var feil, så de skulle sende ny (og d har ikke skjedd). Hun har prøvd å få tak i Nils Ole, men han var ikke der (kanskje ikke før om en stund), og hun damen som jobber der kunne ikke ordne det. Men, Nina var ikke sikker på om Fákur var med på denne ubetalte regningen, eller den forje. Du må nesten bare spørre der, om han er betalt. Men jeg har aldri hørt om tilfelle der passet har kommet før et år etter at tegningen er innsendt... Så du må kanskje smøre inn litt tålmodighet uansett..

Fákur´n prøver å slippe unna markkur ja, haha.. Det er nok rene skuespillertalenter ja - han er nok egentlig like livredd markkurer som du og jeg er for en skje tran... Han hører helt klart til de hestene som har skjønt at de kan spille redde for å komme unna ubehageligheter. En liten(?) skrue er han ja! ;)

Får håpe dere får bra føre i vinter, så det funker barfot. Fákur er en aldri så liten ekspert på å gå på usikkert underlag. Så lenge det ikke er holkeis ja, så går det helt fint. Men om det skulle være holke i noen dager, så kan man jo bare ta en liten ridepause. Som jeg sikket har sagt, så skodde jeg ham én gang, men da var det skikkelig IS. Bare IS. Det er jo forresten en mulighet å prøve sånne boots.

Det vil nok gå helt uproblematisk å bare klippe/skjære ham, han har aldri vært noe som helst redd for det. Så lenge den som gjør det tar seg litt tid til å bli kjent - ikke bare kaster seg over ham. Evt. kan han kanskje finne på å spille redd der også, men det vil nok gå fort over hvis han ikke oppnår noe!
Han er jo egentlig en ganske tøff type, så man bør ikke bruke for mye silkehansker og forsiktighet - da bare utnytter han det. Men når det gjelder skoinga er han nok oppriktig litt usikker, siden han fikk en vell "kraftig" behandling første gangen. Men med rett person og litt tid, går nok det også så det suser! :o)

Fra: GammurogDimma (30.9.2006)
Heihei! Joda det går nok i boks:-) Venter bare på money. Har sagt til A-M at jeg skal ha henne. Venter bare på at Geir skal få dratt i banken.. Gleder meg så sinnsykt, gøy og få en unghest og jobbe med. Åssen går det med utbryter`n? Har du fått deg strøm? Klem

Fra: Kristin_Captain (27.9.2006)
Heisann=)
Koss går d me dåkk oppi nord?

Fra: luckylukk (26.9.2006)
Hei,hei!

Brrr,snø alt.. :s Får håpe dere får alt i orden før vinteren senker seg ja!

Du skal ikke betale for passet, det gjør Nina. Og jeg er ganske så sikker på at det er betalt nå, det ble litt forsinket pga at Nina fikk en ENORM regning hvor de hadde tatt med mange som hun ikke skulle betale for også (alle mødrene bl.a - de fleste er solgt). Det ble litt forskjellig sur med det der, men hun sa hun hadde betalt nå for litt siden.

Ny sal har det enda ikke blitt.. :p Det gikk jo i vasken med Draupniren (ble vell dyrt), og siden vi ikke har sko på noen i øyeblikket (uff,holder på å bli skogal snart) og det er mye annet som skjer, så har jeg ikke prioritert det.. Men,har et par i sikte, så det blir nok snart..! :)

Klem fra oss her i syden;)

Fra: GammurogDimma (26.9.2006)
Ja er henne. Nina og Marit var med i går, så de er like gira som meg..hehe:-)

Fra: GammurogDimma (25.9.2006)
Hei! Det gikk kjempe bra, hun var herlig og ri. Falt pladask, hun hadde en fantastisk utstråling. Og som navnet betyr,Lyfting, løfter på bena, det gjorde hun:-) Var egentlig litt dyrere enn jeg hadde tenkt, men skal få det til på en eller annen måte:-)dypt sukk...hehe!!

Fra: El Camino (25.9.2006)
Hei!
Var i Storfjord ihelga, og så hestene dine stå i utkanten på jordet i Bukta. Hadde med meg Tenerife for å vise han gårdslivets gleder. Han var ikke overbevist, og hoppet ut av gjerdet på søndag:-) Gikk nå heldigvis bra. Trur ikke at han er vant til å være aleina, men må nok lære det og. Trives veldig godt med han så langt.

Kjell Lambela driver sagbruk på Skibotn, og de bruker å selge flis i "løsvekt". Dvs. du må selv fylle det opp i søppetsekker etc. Regna med at det var sånn flis du er ute etter?

Hilsen Line

Fra: luckylukk (25.9.2006)
Heisann!

Går det fortsatt bra langt der oppe? Har dere kommet dere ut på ridetur nå?

I går var vi på unghestskue med en av kusinene til Fákur; Dís, og hun fikk 7,74 og kommentar ´spenstige bevegelser´. Så det var gøy! :o) Og alt er ganske bra her ellers også, bortsett fra at det gjerne kunne ha sluttet å regne nå.. :p

Jorunn

Fra: GammurogDimma (24.9.2006)
Ja jeg tror han løper over de grønne engene med alle de gamle kompisene sine:-) Jeg skal prøve ny hest i morgen på Lian, en vallak på 13 år, og en hos An-Magritt på mandag, hoppe på 6 år. Ingen kan erstatte Gammur, men det er så tomt nå at jeg må ha en til. Åssen går det opp nord? Har du fått ridd noe enda? Klem

Fra: GammurogDimma (20.9.2006)
Hei! Det er helt ufattelig det som har skjedd, Gammur som skulle være hos meg i mange år til. Være så uheldig og brekke benet for andre gang. Var ingenting og gjøre, det var åpen brudd i pipa. Hoven bare hang og slang. Et forferdelig syn, som jeg aldri kommer til og glemme.

Fra: GammurogDimma (20.9.2006)
Hei! Det er helt ufattelig det som har skjedd, Gammur som skulle være hos meg i mange år til. Være så uheldig og brekke benet for andre gang. Var ingenting og gjøre, det var åpen brudd i pipa. Hoven bare hang og slang. Et forferdelig syn, som jeg aldri kommer til og glemme.

Fra: marit83 (12.9.2006)
Hei:)

Joda, jeg har fått flytta Frigg nærmere nå, og det går bra. Var enormt mye styr å få flyttet henne pga problemer med hengerlasting, så jeg måtte ri henne fra Skjetlein til Klæbu tilslutt. Det gikk greit da, og håper hun slår seg raskt til ro i den nye stallen :) Hvordan går det med dere? Fått ridd nå mer på Fakur da?

Hilsen Marit

Fra: hilsnin (12.9.2006)
en liten p.s. E d faren t Fakur som e t salgs på Hrerkinn, Baldur?


Fra: hilsnin (12.9.2006)
Hei!

Dyrlege sjekken va positiv den, Stormur va redusert t en grad halt i venstre has, og haltheten i koden va bort. Han slapp og sprøytes og vi kan så smått begynne m trening igjen, løsjobbing, leieturer osv. Fifill va også mye bedre, redusert ned til en grad halt han også i høyre kode bak. Vart sprøyta og ska ta d helt med ro i 14 daga framover. Jørp vart også sprøyta i samma slengen i høyre framkne... Og Ylva e fortsatt drektig:) Så no får vi håpe at skade og sykdomsperiode e over snart... (D står mere utfyllanes i dagboka mi, hvis du e interresert...)

Kordan går d m to og firbeine oppi nord da?

Nina

Fra: GammurogDimma (12.9.2006)
Hehe, vi skrev visst samtidig:-)

Fra: GammurogDimma (12.9.2006)
Heihei! Kommt dere nordover ja?! Står alt bra til med deg og hestene? Visste ikke at dere hadde flyttet før Nina fortalte det. Her er alt bare bra, var på kurs med Rune i helga, og det var kjempe artig:-)

Fra: luckylukk (2.9.2006)
Hei! Tenkte jeg svarte deg her om dagen,men det gjorde jeg ikke vettu,ble avbrutt av et eller anna og glemte det..:p

Lille(?) Fàkur har blitt nordlending ja, tenker han trives som det! Hvertfall når det er mye grønt gress der! ;o)

Her går det bare bra nå, så vidt jeg kan komme på (og da er det ikke veldig ille hvertfall). :)Høsten begynner å senke seg ordentlig og hestene er roligere. Nok gress fortsatt også:)

Men veit ikke hvorfor jeg ikke ligger i senga mi nå egentlig, tror jeg får komme meg dit! Hehe.. blir jo bare surr uansett når jeg skriver i halvveis søvne.. (er det jeg oftest gjør da,av en eller anna dårlig grunn) :p

Du får gi Fàkur en stor klem fra meg! Frìda kan også få en;) Håper de får en lang og grønn høst! :)

Jorunn

Fra: hilsnin (1.9.2006)
Hei!

Alt går i sin vante gang her på Kvål, bli storsjekk av 4 beinte i neste uke, så får håpe d bli no dreis på gamps´n igjen... Får håpe dåkk finn drømmeplassen snart da:) Solskjerm leveres i morra den dag! Har glemt det... ups!


Nina

Fra: silke_frigg (31.8.2006)
Heia, fikk ikke sagt hade t dokker æ ! muligheta for at æ kjæm på ferietur om sommeren t dæ æ da, siden æ kjæm t å tilbring mange sommera på helgeland framover =) Håpe dokk finn dokker te rette, å får oppfylt de drømman dokk har for framtia :) d fortjene dokk : ) Klæmma fra mæ å plugg =)

Fra: M.O.L.L.Y (30.8.2006)
Heia :) Håper det går bra med deg i Nord. Er faktisk i nord på Brannskolen jeg nå i Fjelldal(Tjeldsund) Men tror det er noen timer ifra der du er...

Klem

Fra: JUDINA (28.8.2006)
joho!!
hei hei!
går alt bra? nå som du har komme dæ nordover så går vel alt helt supert!
vi har fått oss stallplass endelig...ska stå hos sivert, så det blir greit tenke jeg!=)

klem mari

Fra: marit83 (16.8.2006)
Heia:)

Tusen takk for springeren! Og lykke til videre med flyttinga:)

Hilsen Marit

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.