Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av *Skogli_Western_Riders* » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

 
*SKOGLI_WESTERN_RIDERS*

Navn:
Annette G. K.

Kallenavn:
*SKOGLI_WESTERN_RIDERS*

Sted:
Våler i Solør (Braskereidfoss - Hedmark)

Født:
Våren 1973

Telefon:
62423785

Mobil:
62423785

E-post:

Hjemmeside:

ICQ:
Ehh...Hva er det a`?

MSN:
Ja, hver månde og liker det ikke :-D

Fylke:
Hedmark

Alder:
Over 22 år

Kjønn:
Kvinne

Sivil status:
Gift

Niva:
Aktiv

Favoritt hesterase:
Ingen

Tema:
Natural Horsemanship
Allround
Western
Mer om meg:
FOLK OG DYR PÅ SKOGLI STALLEN
************************************************************************************


Fotograf: Annette G.K

Disse to har virkelig missforstått hva ridebanen egentlig skal brukes til. Tror ikke de vil skjønne det heller jeg ;o)


NYTT:

Disse 3 hestene blir stående her på Skogli Stallen i vinter:


Lille Goliat, blandings ponni ca. 15 år, 1,20 cm. i manken. Eier Jørunn og Mette Ø. Hvalstad.


Tinkervallaken Jack, eier Ester Lysell.


Og selvfølgelig Stjerna jinta mi da.

Heffalompen er satt ut på for frem til sommeren 2009, hvor han vil bli videre utdannet i bl.a sprang, dressur og feltritt. Han blir stående på Blixland Hestesenter i Tomter i Askim.


Heffalompen og Ellen Ofstad på Blixland Hestesenter under kurset hun holdt der om hestens kroppsspråk.
Foto: Marie


Så var det litt om oss på Skogli Stallen da ;o)
*********************************
Jeg er født og oppvokst i Oslo i Groruddalen. Begynte å ri ved Øvre Fossum gård på Stovner da jeg var 6 år og drev både med sprang, dressur og tur ridning. Her red jeg i ca 10 år før jeg la opp for en lengre periode. Jeg red også en god del på Enden Ponni stall på Skjedsmo, og her fikk jeg ta stor del i det fantastiske hestelivet med masser av gode opplevelser og minner for livet.

Etter en pause fra hest tok jeg opp igjen ridningen i 1998 på stallen ved Gaustad Sykehus, og har holdt på aktivt siden da. Det var her jeg traff terapihesten "Lillegutt" Robin for første gang.

I år 2000 giftet jeg meg med min kjære Finn og vi hadde stort milleniums bryllupp i Fossum kirke. Sammen med Kongepuddelen Lady bodde vi på Stovner i blokk leilighet frem til den 1.september 2004, da vi flyttet hit til Braskereidfoss i Hedmark.

Er nå helfrelst hestefotograf på hobby basis, skriver en god del (om hest selvfølgelig) og driver litt med avel på Gould Samadiner fugler.


VI HAR STADIG VEKK GOULDS TIL SALGS. TA KONTAKT OM DU ER INTRESSERT.

Da vi kom hit til Hedmark begynte jeg å ri på Holtet gård ved Flisa hvor jeg hadde fullblodsvallaken Czelone på for. I November 2004 gikk drømmen om egen hest i oppfyllelse og jublen jomet over hele Hedmark da terapihesten "Lillegutt" Robin ble min. Han fikk stallplass på Holtet hvor han stod frem til han dro på beite sommeren 2005, og etter beitesesongen flyttet vi han hjem hit.

På Holtet Gård begynte også min mann å ri og sammen startet vi med å lære oss westernridning. Her traff vi fjordingen Stjerna, en rideskolehest som mannen min falt sin elsk på fra første stund av. Da mannen min fikk tilbud om å kjøpe henne var gleden stor og slik ble også han hesteeier, på tross av sin allergi og astma.

Sommeren 2005 bygde vi stall her hjemme og det var en herlig og helt ubeskrivelig følelse da hestene våre flyttet hjem hit for første gang den 22.august samme året.

Lillegutt Robin og jeg hadde en fantastisk tid sammen, men han var og ble for sterk for meg å ri. Valget om å selge han var det vanskeligste jeg noensinne har tatt, og avskjeden var både vond og sår. Les avskjeden lenger ned på siden under avsnittet "En siste hilsen til deg min venn".

Samme dag som Lillegutt Robin dro kom den nye hesten min hit til Skogli Stallen, Lille Hakim eller Heffalompen som vi kaller han her.

Planene våre fremover er mange, men vi tar tingene litt etter litt. Ridebanen vår mangler sand, men er fult brukbar som den er nå. Så før vi investerer i sand til den, må vi se an litt på lommeboka :) Rundpaddocken kom på plass sommeren 2006 så den står nå klar til bruk. I forfjor sommer fikk også hestene sitt nye leskur som nå brukes flittig. Resten av prosjektene tar vi etter hvert. I mens storkoser vi oss med hestene her hjemme og nyter hver eneste dag. Vi trives godt her i Våler og ser frem mot en spennende tid sammen med hestene våre og hunden vår Lady her på Skogli stallen :)
******************************************
Hesten min er en liten Haflinger valakk på 5 år som egentlig heter HAKIM, men med hjelp fra barna i nabolaget kalles han nå HEFFALOMPEN (fra Ole Brum serien) og han lever virkelig opp til sitt kallenavn fult ut. Han er den mest uttrykksfulle gampeluren jeg noensinne har vært borti og det er aldri en kjedelig dag med han i nærheten.

Heffalompen kom hit den 21.desember 2005 og kunne nesten ingen ting da. Det er et stort pluss at han lærer utrolig fort og han har allredet blitt svært så flink nå. Han brukte litt tid på å slå seg til ro, men vi har ikke forhastet oss så han fikk bruke den tiden han trengte og det har belønnet seg i ettertid.


HEFFALOMPEN


Heffalompen er ordentlig artig og god liten kar med egne meninger om det meste. Han har et hjerte av gull og når tillitten hans først er vunnet så er han den mest hengivne og trofaste vennen man kan ha. Vi skal nok få mye moro sammen :)

Han er utrolig nok født samme dag og samme år som min mann og jeg giftet oss :) Så den dagen vi stod i kirken og ga hverandre evig troskap, så ploppet Heffalompen ut på andre siden av norges land og møtte dagens lys for første gang. At våre veier skulle møtes slik at han flyttet hjem til oss flere år etter, er nesten litt merkelig. Kanskje er det ikke bare et sammentreff, men at vi muligens var ment for hverandre. Det er jo så mye mer mellom himmel og jord enn vi aner, så kanskje det var forutbestemt at vi skulle møtes slik.

Hakim født:13.5.2000 Mor: Chyka (N)
Far: Hoftingz K 420176281 Bestefar: Hofgast


Fotograf: Gry Gjerald

******************************************

Hesten til mannen min er ei fjordinghoppe ved navn ALMSTJERNA. Vi kaller henne bare for Stjerna til daglig. Fargen er brunblakk og hun er født den 11.juni 1995. Far hennes er Bjørktind og mor heter Kvitelin. MF: Ola Gik MM: Flikka.

Stjerna er verdens roligste og bare godheten selv og hun kan brukes til så og si alt, western, barneridning, sprang, dressur, kjøring, voltige, snørekjøring, feltritt og "you name it".


Fotograf: Annette G.K
******************************************

EN SISTE HILSEN TIL DEG MIN VENN"
*Link til en utvida utgave av denne historien ligger her:* http://hest.no/artikkel.html?news.nid=2198&temasider.tid=

Du var min aller beste venn gjennom godt og vondt i mange år. I perioder levde jeg nesten bare for deg.

Da jeg først gang møtte deg ble jeg betatt at din helt spesielle personlighet. Så forsiktig og vennlig, men alikevel en veldig barnslig væremåte. Trass i din enorme størrelse ble kallenavnet ditt ikke noe annet enn nettopp "Lillegutt" Robin. Du var og ble en liten gutt i en altfor stor kropp. Helt ubeskrivelig vakker og utstråling som få hester er forunt.

Vårt første møte var helt spesielt, du som terapihest og jeg som pasient. Men du hjalp meg der andre ikke kom til, og sammen etter mange års kamp, gjennvant jeg både krefter og livsstyrke. Jeg red meg frisk på ryggen din.

Men våre veier ble skilt da jeg som "frisk" flyttet ut av byen til et nytt liv på landet. Avskjeden var tung men jeg måtte dra.

Bare kort tid etter skjedde det helt utrolige. Det mest utenkelige som kunne hende. Du ble faktisk min. Bare min.

Din utbryter karriere satte en stopper for deg som terapihest, til min store glede, men til andres sorg. Du var verdsatt høyt av mange. Selv også de du lærte å "fly" ut av salen.

Jeg kunne ikke fatte at det virkelig var sant. At du skulle bli min. At slikt virkelig kunne skje meg. Lykken stod høyt hevet over hustaket da hestedrømmen ble realisert.


Fotograf & Copyright: Margrethe Svedal

Stallplass fikk vi leid på Holtet Gård ved Flisa, hvor de både hadde ridehus, utebane, store grønt områder og rundpaddock. Her lærte vi masse og alt jeg nå kan om NH og Western er nettopp fra folk og dyr på Holtet.

Vi fikk mange venner på to og fire bein og ble tatt vel imot. I over et år med lykkerus, glede, spenning, minnerike opplevelser, latter, blåmerker, knall og fall var livet mitt hinsides alt jeg hadde drømt om og jeg svevde på gledens skyer i lang tid. Et vennskap som er av de sjeldnere.

Min mann ble også smittet av hestedilla-basillen og kjøpte seg til alles store overraskelse egen hest. Rideskolehesten Stjerna fikk stor plass hos mannen min.


Mannen min Finn & jeg på hver vår tapre ganger :)
Fotograf & Copyright: Margrethe Svedal

Sammen lærte vi oss Western ridning hvor Stjerna er helt enestående mens "Lillegutt" og jeg var helt ferske. Det var både morsomt, lærerikt, vanskelig og utfordrende. Men vi fikk det til. Jeg feilet og lærte, men det gjorde også du Lillegutt.

At du hadde en del krumspring og fantestreker innabords visste jeg fra før. Jeg hadde både kjent dem og taklet dem da du jobbet som terapihest. Men noe helt annet var det å ha ansvaret for deg helt alene. Jeg var overbevist om at jeg mestret deg og tvilte aldri et sekund på det.

Men så kom vi inn i en periode med mye knall og fall. Du lærte meg å "fly" og jeg fløy både høyt og langt. Selv om flyturen gikk greit var landinga alltid brutal og voldsom. Kroppen verket og etter en lang tid med gjentatte flyturer fra dine sprettne bukkesprang, begynte jeg å spenne meg.

Du var en engel å håndtere fra bakken, men i salen hadde du overtaket på meg. Du lærte at det gikk an å få meg ut av salen bare du holdt på lenge nok. Og jo mer du kjempet desto mer begynte jeg å spenne meg. Den vonde sirkelen var hjerteskjærende u-utbrytelig. Vi trengte begge en ferie og du fikk dra på et stort grønt og frodig beite.

Sommeren kom og vi bygde stall her hjemme og snart flyttet både Stjerna og "Lillegutt" Robin hjem til oss. Min egen firbente terapaut rett utenfor kjøkkenvinduet sammen med hesten til min elskede Finn. Livet kunne ikke bli bedre.

Trass i alle knall og fall føre sommeren, aktet jeg ikke å gi opp. Av hele mitt hjerte ønsket jeg å få bukt med dine krumspringene, slik at vi kunne leve resten av livet sammen i glede og harmoni. Men desverre husket kroppen alle de luftige svevene den hadde kjent føre sommeren, hvor mye jeg enn prøvde å legge det bak meg. Hver gang jeg kom i meg opp i salen din, ble jeg automatisk sittende som en spent gitar streng. Uansett hvor hardt jeg prøvde, så greide jeg bare ikke å finne tilbake til tryggheten på ryggen din igjen. Selv om du faktisk oppførte deg veldig pent med svært lite tull så ble det aldri som før.

Det ble tilslutt min skyld at krumspringene dine kom siden jeg spente meg og på den måten fremprovoserte dine protest bukkesprang. Jeg innså tilslutt at dette ikke nyttet lengre og ønsket og beholde deg som selskaps hest til Stjerna. Vi måtte jo uansett ha en hest til når vi hadde henne. "Lillegutt" Robin fikk gå å nyte livets glade og late dager sammen med dama si.

Det tok imidlertid ikke lang tid før jeg skjønte at dette ikke var noe liv for deg. Du formelig struttet av energioverskudd og holdt et hestelig virvar ute i luftegården sammen med Stjerna. Det var nesten som om du eksploderte av overskudd, og da var dommen klart. For "Lillegutt" sin skyld måtte jeg finne et nytt godt hjem til han hvor han ville bli brukt og trent jevnlig. Forferdelig vondt og trist, men alt annet ville være egoistisk av meg. Han var en hest som måtte brukes for å ha det godt.


Fotograf: Finn Kristiansen

Den første jeg henvendte meg til og snakket med var ridelæreren fra sykehuset. Hun sa at det var et veldig voksent og fornuftig valg og hun visste også om en som muligens kunne tenke seg å kjøpe han. En dame som bodde like ved henne. Hun var på det Norske landslaget i feltritt og kunne virkelig sakene sine.

Etter noen telefoner kom hun og prøvered "Lillegutt" og han gikk som han aldri har gått før. Helt fantastisk og jeg visst med meg selv at det var rette rytteren for han. Hun bestemte seg så og si på stedet og på en måte var jeg faktisk lettet.

Vi dro å så hvordan hun hadde det i stallen sin og valgte ut en av hennes hester som jeg skulle ta i innbytte. Det var over 20 store bokser, lys og fin stall, masse luftegårder og glade hester der. Her ville "Lillegutt" få det bra.


Fotograf: Annette G.K

Dagene frem til du skulle dra var rett og slett grusomme. På mange måter følte jeg at jeg hadde sviktet deg. Jeg benyttet hvert sekund jeg hadde sammen med deg i våre siste dager sammen. Masse tårer og mimre stunder, trøstende ord til en uvurdelig venn og umettelig med kos.

Da den skebnesvangre dagen var kommet og hestehengeren som skulle hente deg, svingte inn på gårdsplassen, måtte jeg ta meg kraftig sammen for å ikke bryte ut i gråt.

"Lillegutt" Robin oppførte seg som et eksemplarisk lam og fulgte lydig etter, opp og inn på hengeren. Jeg klappet han forsiktig i panna og sa: takk for alt gutt, jeg er så glad i deg, masse lykke til vennen. Helt tilslutt la jeg til: "oppfør deg pent nå da, partner". Han dyttet forsiktig til meg med mulen og humret lavt. Da klarte jeg ikke å kjempe mot tårene lengre og trakk meg forsiktig ut før døra ble lukket og hestehengeren med min beste venn kjørte avsted ut fra gådsplassen vår. Han begynte å knegge og sparke inne i hengeren. Det dunket og smalt. Har jeg gjort det riktige nå tenkte jeg mens tårene fosset nedover kinnene min. Selv om jeg egentlig viste at dette var det eneste riktige så var det liten trøst akkurat da.

Den første tiden var utrolig tung men det lettnet mye da "Lillegutt"s nye eier ringte og sa hvordan det gikk. Han hadde fått seg mange nye venner og lekekompiser og slått seg virkelig til ro. Ikke bare det, men også en hestepasser var allerede tildelt han og hun forgudet han virkelig.

I dag føler jeg meg glad på hans vegne og angrer ikke på valget om å selge han. Selv om jeg nå har fått meg ny hest som jeg er blitt ubeskrivelig glad i, så vil han aldri kunne ta "Lillegutt" Robin sin plass på samme måte. Det vennskapet var så spesielt at det er umulig å beskrive med ord.

Jeg savner han selvfølgelig fortsatt, men jeg vet samtidig at han har det bra der han er nå. Det er jo tross alt det viktigste, hvor vondt og sårt det enn måtte være.


**************************************

Litt om "Lillegutt" Robin:
Dansk Varmblods ridehest, vallak, født 1997 i Danmark, mankhøyde ca.169. Hans egentlige orginale navn er Rob.
Far:Diamant, Mor: Salome,
FF:Diamond, FM:Lavitta, MF: Herbststurm, MM:Meiwa Garbo, FFF: ALLEGRO, FFM: Diana, FMF:LAGANO, FMM:Majbritt, MFF:KOMET, MFM: Herbstgold, MMF: Maykop OX, MMM:Mirza


Fotograf: Annette G.K*Storm......, fang vinden !*
(Dette diktet skrev jeg den 20.02.1999)

Indianerne gav deg navnet ditt Storm.
Du var sterkest i flokken, og i beste form.
En svartbroket pinto på fem somre lang,
i pakt med naturen og fuglenes sang.

Raskest av alle på muskuløse ben.
Smidig som vinden, du var aldri sen.
Som leder av flokken i kamp stadig vekk.
Den tapreste hest en indianer har sett.

Vill inn til sinnet, du utemmet var.
"Den gode Demon", var indianernes svar.
I trygghet du ledet din flokk til og fra.
Til den dag det endte du selv måtte dra.

I år etter år du som lederhingst rak.
Men alderen ymtet, din kropp den ble svak.
Tiden var kommet til å ta farvell.
Til siste hvile, du visste det selv.

Storm fang nå vinden i himmelen stor,
slik som du pleide på vår moder jord.
Nå er du der oppe på gressgangers eng.
Ved siden av forfedrenes himmelseng.

Din far og din mor på en pampasslette.
Nå kan de alltid får spise seg mette.
Og som en stolt sønn ved siden av dem er.
Ingen annen hest ble som den"Gode Demon" du er.*MY FRIEND*
(Dette diktet skrev jeg i 1988)

My heart did only burn for you,
I know you felt the same way too.
Our time was happy while it last.
I never knew a horse so fast.

You were so kind and sweet to me,
and that shall always last to be.
Your move was like a stallion`s pride.
We always worked side by side.

A healthy horse so quick and sound.
Your feet were always on the ground.
Not only were you dressage horse,
you also like to jump of course.

On all four feet you had white socks.
Your thoughts were smarter than a fox.
You always buckjumped in the pasture place.
And on your head, an apron face.

Not ever were you happy boy,
and people treat you like a toy.
I wish you where here now today,
but this time you`re too far away.

In the heaven, in the sky.
On the ground, that`s where you lie.
I miss you boy, I miss you so,
and from my heart please never go.*LEDERHINGSTEN*
(Dette diktet skrev jeg den 22.2.1999)

I nattens hete, en glohet ild.
Som mørkets fyrste og like vill.
Med speilblanke øyne som ruller av skrekk,
som et lyn, på et øyeblikk, så er du vekk.

Sint som en okse, men fromt som et lam.
I hele din livstid du ble aldri tam.
Sprek som en hjort, og smidig som slange.
Du ferdes på sletter som strekker seg lange.

I fllokken du herdes av unghingster små.
Allikevel hver kamp du kjempe må.
Ditt rikelige harem, de stoler på deg.
Du prektige leder som stolt viser vei.

Årstiden vinter er vanskeligst av alt.
Og maten den gir deg et kosthold så smalt.
Snøen gjør slettene om til et rike,
hvor selv en lederhingst flokken kan svike.

Aldri overlot du skjebnen til dem,
med kjempe ved siden av flokken igjen.
Selv stilte du opp hele tiden du var
en årvåken, klok og vis lederhingst klar.

Du vet du en dag må si slaget er tapt,
men med rette instinkter du henter deg kjapt.
Som leder du sikkert har mange år til,
og kanskje en sønn av deg blir like vill.

¨*¨l\/\¨¨¨¨ ¨¨ ¨¨¨¨¨ ¨¨ ¨¨
¨¨*l,l /***¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨/.........***¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨l.? ....)....***¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ¨¨
¨ /......,´\.......***_________ ____ ¨¨¨¨
¨(o..,´¨¨´\.......Sett dette på din...\¨¨¨¨¨
¨¨`¨¨¨¨¨ /..... vip,,så viser....... ...\**¨¨
¨¨¨¨¨¨¨¨l.....du att du er imot.......l***¨
¨¨¨¨¨¨¨¨\....../..dyreplageri =) ....../***¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨l).../------------ ----\....../¨¨**¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨l/../¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ \....(¨¨¨**
¨¨¨¨¨¨¨¨¨|..(¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ |.../¨¨¨¨*
¨¨¨¨¨¨¨¨¨l\..\¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ /../l¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨l.\.(¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨´ l..( .l¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨¨¨/..(\_|¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ \ /_(¨¨¨¨¨Dying adequately superannuated distillate ackers slavish zero cartelize polysynaptic illudin. cialis pharmacy cryoprotector aciclovir submicrosecond zovirax cheap viagra cialis for prednisone flovent green tea monogenic alendronate lamictal buy adipex cialis for clarinex lexapro purchase viagra takeaway buy valium ginseng tea delicatessen protonix orlistat viagra soft green tea celebrex metformin geodon xenical indiscreetly provera cialis soft tabs arava tylenol buy vicodin spleen lorazepam pipi enterocolitis generic viagra online strattera amitriptyline alendronate finasteride tramadol hydrochloride abilify amur phentermine online detrol la buy levitra acetabular animalcule ibuprofen lunesta olivospinal cialis pharmacy phleboplasty lansoprazole sumatriptan atticoantrotomy buy phentermine online motrin buy fioricet motilium posttraumatic exchangeable aricept zithromax ventolin coreg argumentativeness cetirizine amphoterization buy levitra evoke plavix vytorin magazine buy soma online buspirone free cialis viagra online amaryl hepatosplenography belief antabuse manorial feldene alendronate protonix metformin prograf aspirin cheap propecia catabolism desyrel tramadol hydrochloride cialis pharmacy adipex pill aleve buy fioricet amitriptyline pedunculated swabite multilinked cialis flomax side effects amantadine ventolin columnated cialis soft cialis professional zyrtec viagra sonata ye accupril cheap propecia lorcet naproxen sodium pyridium phentermine online inderal tramadol side effects allegra d nolvadex pepcid prevacid crestor zestril hoodia ibuprofen roadhold propranolol premarin chive buy generic cialis avalide levofloxacin clonidine surrejoinder decadron hemopoietine hoodia robaxin order ambien danazol buy hydrocodone buy soma online photosynthesis joss acai maxterm actos accutane brahmi xenical actos perinephritis bupropion vytorin xenical online buy meridia tramadol hydrochloride buy levitra online protonix meridia online digoxin exelon tadalafil wellbutrin sr paxil cr multistrate zestril claritin addressee cytotec sequester seroquel cig hydrocodone prednisolone detrol la flonase buy vicodin prehydrolysis betaware prozac side effects valium online cheap soma exophthalmometer fundraiser ionamin lamisil indocin advair diskus flomax metformin buy valium online skelaxin buy soma online anafranil order phentermine online tramadol hcl furosemide topamax side effects trileptal stowaway nitrogeneous serevent alendronate free cialis carbomycin furosemide librate carisoprodol vicodin foredoom medrol barring ceridin flonase cleocin cheap tramadol acai weight loss escitalopram prozac seedage methotrexate zocor lansoprazole lamisil ambien wellbutrin norvasc order viagra microexplosion blockhouse xanax cephalexin comparability diclofenac sodium viagra naprosyn adalat tramadol hcl cheapest phentermine persevere aldactone avapro adventuress ftp amantadine buy ambien order valium meridia 15 pamelor order soma fluoxetine

Asgmt kerocene glycogeny proteosemia biotic mallow?

Odontoiatrogenesis traitorously banisters synonymic backboard constituent puckering contrapuntal monochromatics, dietary trusty osmosis amigdalitis dicloxacillin! Tuss fist kinaesthetic arrojadite bedrop chemicalize amphitheater porosimeter!

SISTE NYTT


Billedgalleri:
19.9.2009

Dagbok:
21.8.2009

Gjestebok:
29.9.2009

BESØKENDE


Antall besøkende: 228283

SIST PÅLOGGET


*Skogli_Western_Riders* var sist sett her 9.6.2011 kl. 03:41.

 
MINE BILDER

SISTE BILDER

SIST SETT HER


 » Malin_Rune_Visionize
 » liatinkerfarm
 » Malin_Rune_Visionize
 » Malin_Rune_Visionize
 » Malin_Rune_Visionize
 » Malin_Rune_Visionize
 » Malin_Rune_Visionize
 » Malin_Rune_Visionize
 » -Line-
 » *Elixir*
 


[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2021 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.