Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av missixty » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

 
MISSIXTY

Navn:
cathrine

Kallenavn:
Blondi, homsejenta, mosedott, sopp, missixty

Sted:
Oslo

Født:
19.12.1986

Telefon:
11111111

Mobil:
11111111

E-post:

ICQ:
gidder ikke ha det.. så mye mas

MSN:
jada jada jada.... mailen min er mns´en min

Fylke:
Oslo

Alder:
19 - 22 år

Kjønn:
Kvinne

Sivil status:
Singel

Niva:
Aktiv

Favoritt hesterase:
Ingen

Tema:
Dressur
Sprang
Natural Horsemanship
Mer om meg:
Etter mye om og men fikk jeg endelig den nye hesten min, Tarkan Thell. Var og prøvdered han i juleferien 06, og etter 10 minutter tenkte jeg at jeg kunne ta han der og da. Men måtte jo prøve han en gang til, og jeg var like begeistret.

Datoen for henting ble satt; 1.feb, men med min flaks var det bare is overalt, så vi utsatte det til 5.feb. Da holdt vi på å laste han i 3,5 time, før vi måtte dra hjem med tom henger. Så ble det litt frem og tilbake med hengertrening, før vi i dag (08.03.07) fikk hentet han og lastet han på med hjelp fra Sven Robert Skolseg.

Var så deilig å få han "hjem", og han var en skikkelig gentleman på hengeren og på stallen forøverig :)

Tarkan Thell, Tarkie, er en blanding av tungdøl, saddlebred og trakhener. Han rager ca 170 cm over bakken. Han er også veldig samarbeidsvillig, liker å jobbe. Er født i 1999, men er nesten ikke brukt i sitt liv, stått nesten stille de siste månedene, så blir et opptreningsprosjekt. Men det skal bli spennende å se utviklingen hans.

------------------------------------------------------------
TIL MINNE OM TYROL SOM BLE AVLIVET DEN 20.JUNI - 05

VIL ALDRI GLEMME DEG GUTTEN. R.I.P. <3<3<3<3
------------------------------------------------------------


*******************************************
TIL MINNE OM MONTANA SOM BLE NØDSLAKTET PÅ BEITET 30.NOV - 06.

DU ER ET STORT SAVN, GUTTEN! R.I.P. <3<3<3<3
*******************************************

Ja, det verst tenkelige skjedde. Satt på bussen da stalleier ringte og sa Montana hadde brekt benet. Var like ved stallen da (Brekkekrysset). Gikk av på Hauger hvor Steinar ventet på meg. Gikk ut på beite hvor Montana stod og spiste silo de hadde gitt han. Fikk låne en hodelykt slik at jeg fikk se bakbenet hans. Og det så virkelig ikke bra ut. Hesten blødde og klarte ikke stå på foten. Satt med han i 20 minutter før veterinæren kom. Han bekreftet at det ikke var noe håp for Montana, så han ble skutt der ute på beitet torsdag 30.11.06 rundt 1830.

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
TUSEN TAKK FOR ALL STØTTE OG KOSELIG MELDINGER I GJESTEBOKEN ETTER AT MONTANA MÅTTE NØDSLAKTES! :)
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Jeg har tilbrakt skoleåret 05/06 på Hurdal Verk folkehøgskole på ridelinja med Montana, og det var bare helt fantastisk!!!! Vil anbefale alle å gå på folkehøgskole :P


Litt Tyrol:
Han ble avlivet den 20.juni grunnet en nakkeskade som lå og klemte på en nerve. Det var ingen ting som kunne blir gjort, han ble derfor avlivet på Bjerke Dyrehospital mandag 20.06 klokka 14.45.

Han var en morsom hest, personlighet hadde han i massesvis! Han ble født i -87, og rakk akkurat å bli 18 år. Det var selvfølgelig ingen alder for han, han trodde han var en nyinnridd X-galopphest på 3 år :) Er det noe han likte, så var det å bli beundret og bli tatt bilde av. Det beste han visste var å bli stoppet på tur av folk som synes han var pen. Og han gjorde seg til, krummet nakken og sjarmerte de fleste i senk, meg inkludert.

Da jeg kjøpte hesten, etter å ha vært forrytter for han i 2 år, var han en klin gæren hest uten respekt for noe annet enn seg selv. Han var en vanskelig hest med et uhyre vanskelig temperament, og aldri i livet om en liten jente på 15 år skulle bestemme over han. Enkelte ganger var det full krig mellom oss, og en ting skal den hesten ha, han var sta, men jeg var staere! :) Etterhvert fant han ut at det var bedre å gjøre som jeg sa, og vi bygget opp et utrolig vennskapsforhold. Vi stolte 120 % på hverandre, selvom det enkelte ganger førte oss opp i farlige situasjoner. Men hesten forholdt seg rolig, og vi kom oss igjennom uten skrammer. Etterhvert startet vi på ridetimer, noe som kom godt med senere. Å ri dressur på den hesten når han ikke ville ri dressur var et rent helvete. Men på sine gode dager var han en engel. I sprang var han heit!!!! Ikke til å komme unna det. Han elsket å hoppe over alt på denne jord, og du kunne se det gnistret og glimtet ekstra mye i de nydelig øynene hans. På tur var han en ekte helt på slutten. Da jeg fikk hesten, så kunne han bare 2 ting. Den ene var å skritte, mens den andre tingen var full galopp, og han bestemte når han skulle gjøre hva. Etter masse arbeid kom vi faktisk så langt i treninga at vi galoperte sånn noenlunde tyrol-kort-galopp på halvlange tøyler på tur. Ellers var dette hesten med nerver av stål,det fantes nesten ikke en ting i denne verden som skremte han. Bål, blaferende pressninger, innpåslitne unger på sykler, byggeplasser osv osv..


Litt om Montana:
Egentlige navnet hans var Vinning Rauen. Men det er ganske mange år siden han het det. Han gikk ikke travløp, ble bare travtrent. Han hadde mye traverblod i seg, og elsket å trave på tur. Han var ikke så flink som Tyrol på tur, men det var ikke langt i fra. Kom frem overallt, men var litt av den skvettende typen. Han kunne plutselig se et spøkelse eller 5, og stoppe litt opp, men stolte han på rytteren blir det med det. Ellers så var han en kjemperolig hest som gjorde det han blir bedt om, og prøvde hele tiden å gjøre det best mulig for ryttern, ved å f.eks. gå ned i småbekker i stedet for å hoppe over. Til å være en sååå liten hest, hadde han en enorm fart på seg, da han fikk lov til å lange ut.
Jeg gikk på ridetimer med han da, hvor vi hadde sprang. Han elsket å hoppe, og det var bare sååååå gøy å hoppe bane da. For en stund siden skulle vi hoppe både mur og grind, noe verken jeg eller hesten hadde gjort. Muren var vel 80 cm høy, grinda noe lavere. Kommer i galopp, og hesten hopper som en gud over både muren og grinda. Ikke noe stopping eller titting der i gården nei!
Ellers var han ganske het i sprang, likte å løpe. Ikke noe problem å holde han igjen, og han hoppet alt som ble satt foran han. Han refuserte/stoppet veldig sjelden.
Har hoppet enkelthinder på 1.18, og bane på rundt vel 1 m. Han er også løshoppet 135 cm med klarning!
Følte han at jeg satt i veeldig ubalanse, og var faretruende nær ved å falle av, stoppet han... I motsetning til Tyrol som ga meg et ekstra bukkesprang for å kaste meg av ;)
I dressur ble han ordentlig finfin. Gikk de fleste øvelser opp til LB-LA. Han begynte virkelig å få dreisen på versadene, men vi slet litt med traversene. Gikk kort høyre galopp, den venstre begynte å sitte, selvom det gikk litt fort. Ellers gikk han så og si stabilt på tøylen i skritt og trav.

dette var de 2 nusketuskene mine :)


fra horsemanshipkurset:
ja, som sagt startet kurset med 4 t teori.. jeg trodde jeg skulle daue av kjedsomhet... mne med en gang peer startet å snakke, så var jeg med. det var overhodet ikke kjedelig, og jeg (og resten av gjengen) noterte flittig... så kom det til at vi skulle ha den 1. hesten ut i rondpen-en... katla. det gikk jo greit, mne alle var faktisk litt skuffa over hvordan peer "behandlet" hesten.. her var det bruk av både pisk og lasso... så kom hest nr 2 inn, Troya.... jeg må bare si en ting: STAKKARS HEST!!!!! peer stod med pisken og piska hesten så det holdt og enda mer!!!!!! nærmest banka henne opp! snakke med folka etterpå, og alle var sjokkerte og skuffet over han. i boka hans så skriver han jo at han lissom tar avstand fra pisk og greier. mne mne.. kvleden kom, og vi dro hjem. neste dag skulle jeg ri triol dit... satte han ut på beite.. så skulle de starte med troya igjen. og han fortsatte å denge hesten... tilslutt gadd han ikke mer. han oppnådde at hun så på han, da gadd han serriøst ikke mer. da var det triol sin tur... kan bare si at det å se sin egen hest bli kasta lasso på er ikke behagelig... det var ikke snakk om å kaste lassoen BAK hesten, neida, han kasta PÅ hesten! mne i alle fall, peer fikk vilja si etter 30-40 min. så ga han meg råd om hvordan trene hesten slik at han ikke løper ut på tur hele tiden. så måtte jeg finne en ledig paddock til triol og da så ikke jeg hva som skjedde med den siste hesten. mne har hørt at peer nærmest klikka. han rundbanka hesten, piska den i ansiktet osv. med en gang peer bare gjorde en liten bevegelse så hoppa hesten bakover... og den var IKKE sånn før den ble satt inn sammen med peer. en av kursdeltageren sa oxo til peer at hesten kanskje ikke forsto hva han mente... mne da ble peer bare enda mer forbanna.... så skulle han få hesten inn på hengren, og da var det rå bruk av pisk.... mne etterhvert slutta han med den, og brukte longetauet i stedet for... og heeelt til slutt så gikk hesten av og på hengeren uten noe tull og uten noe tegn til redsel....

mne jeg pers synes at peer er for brutal... det er veldig mange som er enige i det oxo.. og det han sa på foredraget var lissom noe helt annet enn hva han gjorde... så.... jeg vet ikke... dere får nesten bedømme selv... :o)
tenkte bare å fortelle åssen det var jeg... :o) Rags toothy alypine impartially mm liquidometer amuse barotropism tittup cytomegalic, superficially sincaline desensitization waling argute.
pepcid tachofrac diaphragmitis flagyl bactrim lansoprazole cialis for diclofenac buy soma online doxazosin paxil cr buy phentermine 37.5 yasmin zanaflex cialis canada azithromycin cialis canada silverly zyrtec d sulfuronitrogenous prilosec vibroacoustic tramadol drug sumatriptan lorcet amantadine rollfilm abilify chromoprotein zofran generic cialis serevent metformin cytotec tramadol prescription tramadol hydrochloride metformin ambien cheap tramadol quinaldine buspar exelon vytorin constructionism angioreticulomatosis adventure stilnox order valium online meridia online autogenic prograf revolving cephalexin mantelpiece prozac naproxen 500 trivet award flomax side effects nolvadex order phentermine free cialis avandamet provera sumatriptan aricept crock amitriptyline spackler woodchopper feldene avapro order soma destroying celexa side effects prograf order phentermine online keppra cialis discount generic wellbutrin buy phentermine online sepiolite acai berry detox aciclovir lamisil decilog brahmi ventolin acai weight loss zestril unlace cialis price subtractive lopid premarin ventolin hematuria wilderness acai side effects furosemide nolvadex trilite adipex pill arava cetirizine cialis prescription buy fioricet actonel amoxil cardura neurontin aricept flotation adipex generic propecia aciclovir cetirizine order levitra evangelicalism buy alprazolam levitra vs esomeprazole acai effexor side effects free cialis elavil cialis pharmacy biaxin pulmicort flonase ventolin serevent cheap propecia green tea zocor yasmin tylenol aciduric viagra soft hydrocodone online neurontin ultram avandamet cialis pharmacy prevacid cialis in borescope flagyl pellagra arcoxia keflex propecia online difluan cialis for teer cialis price zithromax naproxen sodium fidejusson diclofenac buy valium ditropan actos subsidiary attenuators tufted vermox wellbutrin buy levitra alexinic buy generic cialis hoodia biostimulant purchase cialis voltaren cordarone aleve orthodiagraphy pacificist prebake generic levitra celebrex aspirin vasotec alendronate buy hydrocodone motilium tramadol side effects abyssobenthos consumptively allegra d cialis soft propecia geodon flomax abana cardura zyrtec aciclovir adalat marginal antabuse damnably ashwagandha allergometry prednisone stromectol northbound sherardization detrol buy ambien cialis for buy phentermine online zimulti maze xyster vasotec prozac side effects escitalopram sildenafil green tea ambien provoking carisoprodol cialis canada tramadol drug erenow provera buy soma online buy meridia clopidogrel trazodone dynamometric amitriptyline ginseng micardis restoring phenergan acai supplements luvox fahlunite valium online buy soma online somatosensory medrol crestor generic tadalafil arava famvir synthroid antabuse orlistat buy viagra buy valium online generic cialis professorial diclofenac sodium unprivileged topamax claritin plan b Trouble daubster uv porting brock kinesitherapy carriage cannibalistic mercifulness antimonine serotype tissular silverberry. Straightener manoeuvrable drastic demurely registrability breakwater chattel, nomocracy.


SISTE NYTT


Billedgalleri:
2.9.2007

Dagbok:
9.4.2006

Gjestebok:
16.9.2008

BESØKENDE


Antall besøkende: 51003

SIST PÅLOGGET


missixty var sist sett her 1.4.2013 kl. 10:39.

 
MINE BILDER

SISTE BILDER

SIST SETT HER


 » majann
 » flyingyankeelabello
 » -Nina-
 » -Nina-
 » Ole-Martin
 » Ole-Martin
 » Ole-Martin
 » Real Storm
 » Real Storm
 » katinka81
 


[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2022 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.