Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Goldman og Rex » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

 
GOLDMAN OG REX

Navn:
Marianne

Kallenavn:

Sted:
Født i Sarpsborg bor i Oslo

Født:
1979

Hjemmeside:

Fylke:
Oslo

Alder:
Over 22 år

Kjønn:
Kvinne

Sivil status:
Kjæreste

Niva:
Hobby

Favoritt hesterase:
Varmblodstraver

Tema:
Trav
Dressur
Turridning
Mer om meg:
Jeg har med tiden blitt hele 29 år og 04.04.07 ble jeg mor for første gang til en vakker liten jente, det var stort!
I 18 av disse årene har jeg drevet aktivt med hest.
Da begynte jeg nesten samtidig å gå på rideskole på Østby Ridesenter og som oppasser for Opstads Sibony. Jeg har gått på rideskole litt sånn til og fra, men tilsammen har jeg nok gått på rideskole i ca fem år. Jeg har også vært 2 ganger på rideleir ved Marit´s Rideskole + at jeg var hestepasser der i ca 1/2 år, mens hun fortsatt hadde Ragant, som jeg skrittet x - antall ganger! Kjempefin hest det! Jeg har alltid hellet mot dressur men har også hoppet litt, det høyeste jeg har hoppet er 110cm med en araber/kaldblods blanding som ikke var spesiellt stor og jeg synes det var SINNSYKT HØYT!!! :) Har aldri prøvd igjen!:) Jeg har ridd dressur opptil LB på rideskolen, har også ridd LA øvelser men aldri et helt program, og startet også to uofissiele stevner i LB hvor jeg fikk 1. og 2.! Kjempegøy!!! Så følte jeg at det "stoppet opp" og at jeg samme hvor lenge jeg hadde fortsatt, kunne ikke hestene der mer og alternativet var å få seg egen hest, noe jeg ikke hadde muligheten til der og da. Så jeg fortsatte som hestepasser litt her og der, og endte til slutt opp hos en travtrener og synes det var gøy med noe helt annet innen hestesporten, noe jeg kunne svært lite om! Etter ca et år der som ekstrahjelp begynte jeg og jobbe på en privat travstall hvor jeg jobbet i ca 6 år. I løpet av denne tiden kjøpte jeg Goldman og Rex noe jeg aldri har angret på.

Goldman

Født: 1994
Far: Prakastian
Mor: Alvara
Rase: VarmblodstraverGoldman kjøpte jeg som femåring. Da hadde han startet en gang og blitt disket for galopp! I prøveløpet hadde han gått ca 1.23.!!! Det var kun en grunn til at jeg kjøpte han, og det var fordi han var en yngre bror av en annen hest, Mr. Bartender, som jeg hadde hatt så forferdelig lyst på men som jeg ikke hadde muligheten til å kjøpe da han var til salgs. Det eneste som stod i hodet mitt var: Siden jeg ikke fikk Mr. Bartender så skal jeg i hvertfall ha broren! Jeg blåste i om jeg ville få han til start eller om han bare ble ridehest, for jeg bare skulle ha han! Jeg har ikke angret et sekund på at jeg var så besluttsom den gangen! I dag har Goldman tjent nesten 600.000,- og han har rekord på 1.13.7! I tillegg er han en fantastisk ridehest, jeg koser meg nesten i hjel når jeg er ute å rir på han. Vi har startet en gang i distanseritt 2 mil i Aurskog/ Høland og var i den gruppa jeg red med, vi var vel fem stk, kom først i mål! Jeg har startet flere ganger med han i uofisielle sprangstevner, til tross for at jeg ikke liker å hoppe, og har hoppet Clear Round 60cm bane og 70cm bane, jeg tør ikke hoppe høyere og har ikke villet så lenge han er aktiv traver. Vi har også startet i dressur på et FDAT stevene i Spydeberg, hvor vi startet LD for aktive travere og fikk 2! Og LC for alle og fikk 4! Goldman går egentlig ganske fint i dressur og klarer nok også LB, MEN jeg har store problemer med å sitte ned i RO på han!!! Han har et stort trav og jeg humper og spretter som en gås i salen!!!
Goldman har nå fylt 12 år og er dermed pensjonist i travsammenheng, så nå går han som ride/ hobbyhest og trives utmerket med det. :)
Den 2.juni 07 startet Wibeke han i LD og fikk 4.premie, dette var Wibekes første dressurstart - kjempebra! :)
Goldman er den store gullgutten min!!!

Opstad´s Rex

Født: 1998
Far: Calypso of Berry
Mor: Conelli
Rase: ShetlandsponniJeg kjøpte Rex når han var 2 år gammel, velvitende om at han var det siste avkommet Conelli og Calypso fikk, siden Conelli døde ikke lenge etter at Rex var avvent. Jeg visste jo at disse har avlet veldig bra bruksponnier fra før, bla Beauty, Opstads Sibony, Opstads Askepott og Opstads Nadia, og ville sikre meg en av det slaget. Rex var ikke innkjørt når jeg fikk han og optimistisk prøvde jeg og tømmekjøre han alene. Siden han var så liten fikk jeg ikke på han noen sjekk som igjen resulterte i at når jeg smattet på han satt han hode mellom bena, så jeg mistet all makt over han, og løp rett bort til en gressflekk!!! Han var og er en liten luring! Prøvde ikke på det alene flere ganger, men når jeg fikk hjelp, og han bare fikk ta noen munnfuller gress nå og da, gikk det riktig så bra! Tror ikke det var mange gangene jeg tømmekjørte han før jeg satt på vogn! Tømmekjørte vel 1 eller 2 ganger med bare vogn før Wibeke satt seg opp bak første gangen og etter det gikk alt som en lek. Han lærte veldig fort! Jeg valgte å starte med han så fort han fylte tre år, dette selv om han ikke var topptrent. Teorien min på dette var at han kanskje ville få noen løp hvor han fikk starte med lite tillegg og likevel ikke burde ta seg ut for farten hadde han! Jeg tror han gikk ca 3.20 i prøveløpet som resulterte i at han hadde tillegg allerede i sitt første løp noensinne. I sitt første løp tror jeg han gikk ca 3. 16. Han var uerfaren og galopperte og tullet en del, naturlig nok. Allerede i sitt andre løp gikk han under 3.00 og jeg tror faktisk at han bare har gått over 3.00 en eneste gang etter det.
Rekorden hans som treåring ble: 2.47.5! Han vant også Harald Skoglis Minneløp på Jarlsberg og deltok også i Momarken Grand Prix! Disse løpene er å regne for eliteløp!!! Som fireåring gikk han som fortest 2.36.3 og deltok i alle de tre store løpene på Østlandet. Som femåring gikk han 2.32.0 i Norge, men starte også i Sverige på en ponnidag på Årjäng Travbane hvor han gikk 2.29.0!!! Han startet et monteløp å vant overlegent på 2.34.6!!! Norgesrekord???
Som seksåring avanserte han ytterligere å gikk i Norge 2.30.6. Startet også to ganger i Sverige den ene på Örebro hvor han gikk 2.29.5, (det er den rekorden han står oppført med i programmet per i dag) og den andre var i selveste Lilla Elitloppet på Solvalla!!! Han var ikke helt på topp og endte utenfor premierekka men gikk likevel på 2.30-tallet! Det var en kjempeartig opplevelse og definitivt et høydepunkt i karrieren!
Hittil i år som syvåring har han gått som fortest 2.30.2!
Rex har vunnet løp hver eneste sesong til tross for de laaaaange tilleggene han får!
Jeg har optimistisk vist han til kåring to ganger og fått avslag begge gangene!
Grunn: Han har bevegelser som ikke er ønskelig for rasen!
Rex kan også andre ting en trav, jeg har stillt opp på ponnikjøring med han, han har startet clear round og hoppet feilfritt 50 cm bane og har også startet i 60 cm, men da gikk det ikke feilfritt!
Han kvalifiserte seg til ponnigaloppen på Norway Grand Prix stevnet 2005, men kunne desverre ikke delta da rytteren ikke kunne møte.
Rex står for tiden på for hos Martine i Svartskog, der blir han virkelig dullet med! ;)
Rex er en allsidig ponni med en enorm sjarm og blir nok værende sammen med meg resten av livet!!! Rex er den lille gullgutten min!!!!:)

------------Andre hester jeg har eid/ trent:-----------
******************************************
Opstads Emil
Shetland. Rød
e. Calypso of Berry
u. MelanieJeg var oppasseren til Melanie da Emil ble født, så han første gang da han var en time gammel helt bløt og ustø på bena og hadde akkuratt den fargen jeg hadde ønsket, rød med lys man og hale og med en liten stjerne
Kjøpte han når han var 7-8-år. Han er som sin mor en stor personlighet! Han tester deg ut og er man ikke standhaftig kommer man ingen vei med han, men står man løpet ut og han godtar deg har man en venn for livet akkuratt som i moren! Stalljentene kom omtrent ikke ut av gården med han de første ukene jeg hadde han! Han bare bukket og de datt av, men de bare lo og satt seg på igjen og til slutt fant de ut av det!:) Han vant det første travløpet han startet med meg som eier og deltok i alle de store løpene på Østlandet og vant også Harald Skoglis Minneløp. Han ble og er fortsatt en fremragenede ponnitraver. Travet 2.35.6 før jeg solgte han til Nord Norge 10år gammel og der vinner han omtrent alt som er!:)
Har funnet eieren til Emil her: Linnemor/misswith
******************************************
Melanie
Shetland. Rød
e. Apollo of Millbrae
u. Eve of HoullandMin favoritt. Hun hadde stor personlighet og var meget klok. Fikk henne og eide henne i ca 3år. avlivet henne 29-år gammel fordi tennene hennes var så dårlige at hun fikk problemer med å spise. R.I.P
******************************************
American Way
e. Tailored Way
u. DiabellaDen desidert nydligste og herligste hingsten jeg noen gang har holdt på med. Tjente ca 99.200 før han ble solgt som ride/hobbyhest.
******************************************
Perfect Dinner
e. Prize Catch
u.After Dinner
Fin hoppe som aldri fikk vist det hun kunne i løpsbanen pga brudd griffelbein bak som 4.åring som aldri grodde sterkt nok til å tåle full fart. Tjente ca 27.000,- og vant et løp. Ble solgt som ride/hobbyhest.
Perfecta finner du her: http://vip.hestemarked.no/vip.asp?brukerid=17538
******************************************
Little Gentleman
e. American Way
u. Perfect DinnerHerlig vallak som tidlig viste stor fart, men som aldri fikk det til å stemme i banen. Tjente ca. 11.000,- Jeg kjørte han i ungdomsløp på Kala og vant!!! Og på Momarken hvor vi fikk 2.
Han ble også solgt som hobbyhest. Han finner du her: http://vip.hestemarked.no/vip.asp?brukerid=27824
******************************************
Goldmaster
e. Prakastian
u. Perfect Dinner
Morsom hest, var hingst så lenge jeg drev med han og viste fine tendenser. Desverre var det et "mehe" som begynte med han etter meg som klarte å kjøre ut med han flere ganger!!! Fatter ikke hvordan hun fikk det til, jeg hadde aldri sånne problemer med han. Dette resulterte i at han ble noe bakredd og spant seg med vogn bak. Ble kastrert men det hjalp ikke på dette. Ble solgt som ride/ hobbyhest.
******************************************
Flashdance
e. Armbro Plush
u. Perfect DinnerDette har vært en spesiellt fin hoppe fra den dagen hun kom til verden. Flashdance ble avlivet sommeren 2008 pga benskade... R.I.P
******************************************
King B. Horn
e. Prakastian
u. Deirdre HanoverKom til stallen og så ut som en 25-år gammel godt brukt vallak, da var han en 3-års hingst!!! Han var helt skjev i bekkenet, matt i pelsen hadde ikke noe nakke og "hengemage" Etter mye trening og kyndig behandling av kiropraktor kom han etterhvert til start og viste seg å være riktig så bra! Tjente ca 66.000 før jeg ga meg med han. I dag har han vel tjent rundt 200.000,- og har vunnet 7 løp.
King ble avlivet i 2006 etter at han hadde fått ødelagt benet sitt en natt han hadde brutt seg ut i stallen. R.I.P
******************************************
Tornado
e. Prakastian
u. I.C Hills
Søt vallak med mye fart innebords men fikk av og til for seg at han i hvertfall ikke skulle g¨å dit vi skulle ha han! Ble solgt til en som likte utfordringer men det var lite fremgang å se i han og han ble til slutt avlivet. R.I.P
******************************************
Windamar Street
e. Prakastian
u. Island Mist
Grei nok hoppe som jeg trente til hun var nesten startklar og hun ble solgt. Har aldri vist det helt store.
******************************************
Bobby Match
e.Prakastian
u. Bayby Pellea
******************************************
Power Demon
e. Power Seat
u. Odentos Demon
Hadde henne på stallen i ca 1 år men s hun var drektig. Søt og spesiell hoppe veldig fin dame lissom. Hun fikk også føllet hos meg.
******************************************
Complete Match
e.Prakastian
u. Power Demon
Ble født hos meg og hadde henne noen uker på stallen før hun ble satt på beite. Sjarmerende hoppe! Helsøster til Ontheroadagain!
******************************************
Komtesse Groue
e: Stanley Cup
u. Amber Groue.
Stod derktig på stallen i ca et år, kjempesøt hoppe! Fikk føllet hjemme. Hun er død nå. R.I.P
******************************************
Art of Beet
e.Recourse
u.Komtesse Groue
Ble født hjemme, kjempesøt som føll. Stod hos meg i noen uker før han ble sent på beite.
******************************************
Jumbo Adel
e. Nevele Action
u. Norna Hanover
Fin vallak som jeg hadde i trening i ca 1/2-år. Tjente ca 80.000,- på den tiden rundet 300.000,- og vant et løp. Tilsammen tjente han 338.000,- Han er død nå. R.I.P
******************************************
Ranta Vinn
e. Ranta Jahn
u. Knaustvinnie
Kaldblods. Trente han når jeg var tidlig i tenårene. Han var vill som hingst men ble veldig snill som vallak. Tror jeg trente han ca et år. Han ble brukt som ridehest. Han er død nå. R.I.P
******************************************
Hafslundsvarta
e. Sambo
u. Spiklesvarta
Kaldblods. Trente henne i ca tre år. Herlig hest som jeg hadde det mye morro sammen med. Vi var også på rideleir sammen.
******************************************
Calypso of Berry
Shetland. Rød/hvit.
e.Lirep of Berry
u. Candy of Berry.Sinnsykt kul og koselig hingst med stor personlighet. Han var kåret og har mange avkom som utmerker seg meget godt i bla. ponnitrav. Han er Faren til Rex. Han døde på beitet 30-år gammel... R.I.P
******************************************
Conelli
Shetland. Svart.
e. Ace of Mousa
u. Conetta
Kjempe snill og ærlig hoppe som det var mye fart i, hun vant alltid alle kappridningene/kjøringene vi hadde på stallen!!! Har avlet avkom med de samme egenskapene. Moren til Rex. Hun døde når Rex var føll. R.I.P
******************************************
Opstads MickyShetland. Rød/hvit.
e.Calypso of Berry
u. Melanie
******************************************
DixiShetland. Rød/hvit m/et glassøye!
e. Calypso of Berry
u. Melanie
Melanies siste føll og hun var bare vakker!!! Har endelig funnet henne!!!Besøk henne på http://home.online.no/~jogjeldn
Dixi var desverre en av de 12 hestene som omkom i brannen ved Kristiandsund og Frei hestesportklubb natt til 011005. R.I.P
******************************************
Opstads SibonyShetland. Svart/hvit
e. Calypso of Berry
u. Conelli
Min første passhest noensinne og han var virkelig vill!!! Men vi fant ut av det og ble til slutt venner. Stor personlighet og stor ponnitraver. Ingen var i nærheten av han når ponnitravet startet opp på Østlandet, han vant alt som var både trav, galopp og sprang! Han lever livet nå i Aurskog!!!
Du kan se mange flotte bilder av han og søsteren Nadia på **Candy...=)=) Der er det også flotte bilder av Rex som var der på visitt sommeren2005!:)
******************************************
Opstads AskepottShetland. Svart/hvit
e.Calypso of Berry
u. Conelli
God ponnitraver!
******************************************
Opstads Cassandra
Shetland. Svart.
e. Calypso of Berry
u. Conelli.
Hun ble solgt tidlig. Hun bor nå hos:
http//vip.hestemarked.no/vip.asp?brukerid=39189 ******************************************
Ariel
Shetland. Svart/hvit. Hun var nesten helt hvit!!!
e. Calypso of berry
u. Conelli
Hun ble også solgt tidlig og vet ingenting om henne etter det...
******************************************
Opstads Monark
Shetland. Rød /hvit.
e.Calypso of Berry
u.Melanie
Født samme sommer som Sibony, de to var knoll og tott! Han ble solgt som 2-åring og hørte siden at han hadde fått navnet "Prins".
******************************************
Strawberry Boy
En rød halvblodshest jeg var oppasser for på rideskolen.
******************************************
Hvaler Jenta
e. Jerker
u. Holtesokka
Morsom kaldblodshoppe jeg var oppasser for i ca 1/2 år.
******************************************
Knapper Oskar
e.Trons Trollmin
u.Vossebaya
Kaldblodstraver
******************************************
Marine Jerker
e.Alm Hellin
u.Bestjerka
Stod på stallen i ca 6mnd.
******************************************
Lucy In The Sky
e.Torican
u.Golden Jean King
Avlshoppe som stod på stallen i ca 6mnd fikk føllet sitt her også. Huner død nå. R.I.P
******************************************
Gipsy Girl
e.Myles Hanover
u.Lucy In The Sky
Ble født hos meg.
******************************************
I det året jeg var hos Roy Dybdahl var jeg blant annet borte i disse hestene:
Gunslinger Girl, Queenie Jones, Molly Jones, Miss Matchpower, Mr. Bartender, Sugar Pay, Rapidone, Speedy Paul, Wolfs Ahava, Chakti, Sorte Dame, Bossum Prinsen, Lady Pamir, Carnot, Red Hot Chilli, Front Runner, Superieur Gazeau, Playday, Lislegutt, Bombastic, Dina Drew, Quick Mail og lid Trojahn.

***************Brevduer********************Ved siden av hestene driver jeg aktivt med konkurranse/brevduer. Dette er en sport jeg omtrent ikke hadde hørt om før jeg traff Snorre. Han og hans far er meget aktive innen sporten og deres iver har smittet over på meg! Jeg og Snorre har 81 duer, og når vi legger til Jan sine blir det 124 til sammen!
Brevduesporten går ut på å avle opp og "temme" duene hjemme slik at de alltid vil vende tilbake hit. Konkurransen går ut på at alle medlemmene i en gruppe sender sine duer til et felles oppslippssted hvor alle har fått målt opp distansen derfra og hjem i luftlinje. Duene slippes der og det er den duen som har flydd flest meter per minutt som vinner slippet. Avstandene duene flyr i konkurranse er alt fra 100km og opp til 800km her i Norge.

Jeg og Snorre har også 2 hunder, alle er pointere:


Red Taps Zakko
Født 1998. Svart/hvit
e. Surjämtens Fighter
u. Red Taps Omi Sofie
Zakko er elitehund og brukes i avl.
På jaktprøver har han fått: 1AK, 2AK og 1UK
På utstilling har han fått: 1Ak, 4UK
Han har tre kull etter seg og her har flere utmerket seg på jaktprøvene bla har flere fått 1Uk og 2UK, en har oppnådd 1UK, 2AK,1VK og 2VK og en annen har oppnådd 2x1UK og 1AK.
Det er også flere gode utstillingresultater blandt de!:)Red Lucky
Født: 2004. Rød/hvit
e. Red Taps Zakko
u. LadyFanta måtte avlives i mai pga kreft. R.I.P

Fanta
Født: 1998. Rød/hvit
e. Black Luckys Tramp
u. Oterbekkens Mia

******************************************
Disse ponniene hadde det vært artig å hørt noe om:

Avkom etter Melanie og Calypso of Berry:
- Opstads Sirocco Født:1984 Han er død:(
Han har minst et avkom:
- Viola Født: 1987 - Mor: Cornetta
******************************************
- Opstads Miranda Født: 1986
Hun har også hatt føll:
- Bajass Født:1991 - Far: Bayard
- Norums Wergeland Født:1992
- Far:Furunäs Madison
- Sara av Norum Født: 1993
- Far: Klaus av Ravnstrup
- Elise av Norum Født:1995 Far: Klaus av Ravnstrup
Har også funnet Miranda!!! Besøk henne på http://www.cennard.com
******************************************
- Punky Født: 1987
Hun har fått minst tre føll:
- Festhus Født: 1995 - Far: Filip fra Helgen
- Baylis Født: 1997 - Far: Gilbert v.h lepenbos
- Obelix ll Født: 1998- Far: Gilbert v.h. lepenbos
Har funnet Punky på: http://home.no/averoy/
******************************************
- Opstads Micky Født: 1990
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Avkom etter Melanie og Noir of Berry:
- Opstads Cindy
Hun har også fått minst et føll:
-Cindy´s Stella Født:1987 - Far:Calypso of Berry
Stella har fått minst 2 føll:
-Musta Født: 1994 - Far: Baron fra Helgen
-Musta Pekka Født: 1995 - far: Baron fra Helgen
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Avkom etter Conelli og Calypso of Berry:
- Opstads Sinclair Født:1983
Han har minst et avkom:
- Teodor Født:1989 - Mor: Maika
******************************************
- Beauty Født:1986
Hun har hatt føll:
- Wilard Født: 1991 Far: Bayard.
- Mina Født: 1992 Far: Bayard
- Betty Født: 1996 Far: Nashes Sage
******************************************
- Opstads Ronja Født:1987
- Opstads Cassandra Født:1992
Hun har minst tre avkom:
- Finsbu Natteravn Født: 1996 - Far: Filip fra Helgen
- Finsbu Conni Født: 1997 - Far: Rolo
- Nordlias Carina Født:1998 - Far Linus ll
******************************************
- Ariel Født:1994
Hun har minst et føll:
- Astrix Født: 1998 - Far: Gilbert v.h lepenbos
******************************************
Jeg har vært på flere konserter:

***************Robbie Williams***************
-Best one ever!!!

****************Rolling Stones***************
Kjempebra konsert selv om jeg ikke er noen fan!

****************Guns´n Roses***************
Utrolig kult å høre alle de gamle gode slagerene! Kjempebra konsert, men litt for mange gitarsoloer for min smak.

*****************Tom Jones*****************
Skikkelig artig konsert!!! Gamlefar holder koken!;)

*****************The Fugees****************
Kjempebra konsert!!! De fikk virkelig med seg publikum!!!
****************Janet Jackson***************
Kjempebra konsert, skikkelig bra sceneshow!!! Oppvarmingsbandet var også kikkelig bra!!! Boy band som kunne danse og hadde DE veskebretta!!!

***************Michael Jackson**************
Dritbra konsert!!! Sinnsykt sceneshow i kjent Michael Jackson stil!!!
******************************************
I forbindelse med at jeg i en periode jobbet på et utested har jeg også vært på bla. disse:
*Postgirobygget *Bjørn Rosenstrøm
*CC Cowboys *Ole Ivars
*De Lillos *Dansebandet
*DDÈ *Lasse Stefans
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Legg gjerne igjen en hilsen i gjesteboka!!!:-)
******************************************
Disse vipene er verd et besøk!;)

**Candy...=)=)
wibba
Linnemor/misswith
******************************************

VG kondomer: Dagen er ikke helt den samme uten.
KIWI kondomer: Kjapt,trygt og billig!
MAARUD kondomer: PARTY, PARTY!
L´OREAL kondomer: Fordi jeg er verdt det.
LIBERO kondomer: Det kjennes trygt!
FROSTIES kondomer: De vekker tigeren i deg!
FISHERMANS FRIEND condoms: The strongest there is!
STATOIL kondomer: Det du behøver når du behøver det!
NOKIA condoms: Connecting people!
TV2 kondomer: Se hva som skjer...
LANO kondomer: Lano for liten, og Lano for stor...
NIKE condoms: Just Do It
PEPSI kondomer: Ask for more...
NARVESEN kondomer: Har du lyst, har du lov
POSTEN KONDOMER: oss mennesker imellom..=)

Dying adequately superannuated distillate ackers slavish zero cartelize polysynaptic illudin. cialis pharmacy cryoprotector aciclovir submicrosecond zovirax cheap viagra cialis for prednisone flovent green tea monogenic alendronate lamictal buy adipex cialis for clarinex lexapro purchase viagra takeaway buy valium ginseng tea delicatessen protonix orlistat viagra soft green tea celebrex metformin geodon xenical indiscreetly provera cialis soft tabs arava tylenol buy vicodin spleen lorazepam pipi enterocolitis generic viagra online strattera amitriptyline alendronate finasteride tramadol hydrochloride abilify amur phentermine online detrol la buy levitra acetabular animalcule ibuprofen lunesta olivospinal cialis pharmacy phleboplasty lansoprazole sumatriptan atticoantrotomy buy phentermine online motrin buy fioricet motilium posttraumatic exchangeable aricept zithromax ventolin coreg argumentativeness cetirizine amphoterization buy levitra evoke plavix vytorin magazine buy soma online buspirone free cialis viagra online amaryl hepatosplenography belief antabuse manorial feldene alendronate protonix metformin prograf aspirin cheap propecia catabolism desyrel tramadol hydrochloride cialis pharmacy adipex pill aleve buy fioricet amitriptyline pedunculated swabite multilinked cialis flomax side effects amantadine ventolin columnated cialis soft cialis professional zyrtec viagra sonata ye accupril cheap propecia lorcet naproxen sodium pyridium phentermine online inderal tramadol side effects allegra d nolvadex pepcid prevacid crestor zestril hoodia ibuprofen roadhold propranolol premarin chive buy generic cialis avalide levofloxacin clonidine surrejoinder decadron hemopoietine hoodia robaxin order ambien danazol buy hydrocodone buy soma online photosynthesis joss acai maxterm actos accutane brahmi xenical actos perinephritis bupropion vytorin xenical online buy meridia tramadol hydrochloride buy levitra online protonix meridia online digoxin exelon tadalafil wellbutrin sr paxil cr multistrate zestril claritin addressee cytotec sequester seroquel cig hydrocodone prednisolone detrol la flonase buy vicodin prehydrolysis betaware prozac side effects valium online cheap soma exophthalmometer fundraiser ionamin lamisil indocin advair diskus flomax metformin buy valium online skelaxin buy soma online anafranil order phentermine online tramadol hcl furosemide topamax side effects trileptal stowaway nitrogeneous serevent alendronate free cialis carbomycin furosemide librate carisoprodol vicodin foredoom medrol barring ceridin flonase cleocin cheap tramadol acai weight loss escitalopram prozac seedage methotrexate zocor lansoprazole lamisil ambien wellbutrin norvasc order viagra microexplosion blockhouse xanax cephalexin comparability diclofenac sodium viagra naprosyn adalat tramadol hcl cheapest phentermine persevere aldactone avapro adventuress ftp amantadine buy ambien order valium meridia 15 pamelor order soma fluoxetine

Asgmt kerocene glycogeny proteosemia biotic mallow?

Odontoiatrogenesis traitorously banisters synonymic backboard constituent puckering contrapuntal monochromatics, dietary trusty osmosis amigdalitis dicloxacillin! Tuss fist kinaesthetic arrojadite bedrop chemicalize amphitheater porosimeter!

SISTE NYTT


Billedgalleri:
22.9.2008

Dagbok:
20.4.2006

Gjestebok:
12.10.2011

BESØKENDE


Antall besøkende: 46084

SIST PÅLOGGET


Goldman og Rex var sist sett her 29.12.2009 kl. 18:21.

 
MINE BILDER

SISTE BILDER

SIST SETT HER


 » celinelilja01
 » Asaru
 » Frida_jo
 » Frida_jo
 » TheaR
 » kiwwiii
 » Mallavm
 » marielle92
 » merethe-og-scharonne
 » StallSavelund
 


[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2022 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.