Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Me & Mie Amigo » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

 
ME & MIE AMIGO

Navn:
eirin

Kallenavn:
eazy-e

Sted:
Norge

Født:
snart

Telefon:
ja

Mobil:
ja

E-post:

Hjemmeside:
kufrelst.piczo.com

ICQ:
que?

MSN:
kufrelst@msn.com

Fylke:
Rogaland

Alder:
Over 22 år

Kjønn:
Kvinne

Sivil status:
Singel

Niva:
Hobby

Favoritt hesterase:
Annen rase

Tema:
Dressur
Turridning
Sprang
Mer om meg:
Oppdatering atter en gang!!!

Står fremdeles på Stall Janita på Sunde, og storkoser meg masse!! Stall Janita er en privat stall med ett meget bra og voksent miljø. Største delen av den firbeinte befolkningen er av araberblod, både fullblods og shagya. Ridningen går for det meste i dressur, men det er ett par av rytterne som tar seg ett lite hinder av og til.
På hestefronten min har det endret seg mye. Sist gang jeg skrev hadde vi nettopp kjøpt tilbake Alba og hun hadde fått en herlig liten sønn. Etter hvert kom også den irske vinteren Sandy på prøve. Dessverre så var det en del ting som ikke stemte med Sandy så etter en måned ble han sendt i retur, noe som egentlig var ganske greit fordi det tok ikke lang tid før Amigo kom i retur.
Selv om Anna var superfornøyd med Amigo var det ett par ting som ikke stemte, og dermed kom han hjem. Siden jeg ikke er verdens største sprangentusiast lenger fant jeg ut at jeg skulle prøve å gjøre Amigo om til dressur hest.....ikke lett!! Amigo er og vil alltid være en spranghest!!
Med en hest og to ponnier var tid og penger mangel vare. Heike skulle egentlig selges, men kjøper var dessverre useriøse. Til slutt fikk Heike ett nytt hjem hos en av jentene på stallen....og hos henne er han fortsatt. Alba skulle også til nytt hjem, men der gikk det helt skeis. Fikk tilbake en helt annen ponnier etter kun uke på prøve. Heldigvis var jeg kommet til en stall med mange gode sjeler og mange gode kontakter. Alba fikk nytt hjem hos en venninne av stallmesteren. Dessverre så var det mye mer med Alba enn det spm tidligere var blitt funnet. Da Alba skulle til ett nytt hjem fant de ut at hun var veldig syk og hadde en god del smerter. Hun fikk til slutt slippe smertene og er nå sammen med moren Migus og broren Morten.
Nå hadde jeg bare en hest og han var jeg egentlig fornøyd med....selv om han ikke var veldig fornøyd med en matmor som ikke turde hoppe høyt! En hest hadde jeg helt til det kom en henger fra Sverige, og i den sto Bon Jovi.
Bon Jovi, en nydelig shagya, skulle egentlig stå til trening og selges. Solgt ble han, men ikke flyttet. Nå var jeg den lykkelige eieren av to hester!!!! OI!!!!
Amigo var jo spranghest i hjertet og jeg hadde ikke lenger hjerte til å se han mistrives uten de store sprangene. Valget ble tatt på at han skulle selges. Til slutt kom en herlig jente fra Grimstad som ville ha en spranghest hun kunne lære av og faktisk gjøre litt med. Hun og Amigo fikk en god kjemi og ikke lenge etter flyttet Amigo til Grimstad.
Så nå sitter jeg igjen med en hest.....hesten i mitt liv!!!! Bon Jovi er helt fantastisk på alle måter, men det er vel bare en mor som elsker barnet sitt tross alle sine feil. Han kan stikke, steile, bukke, stresse, krangle, og være skikkelig ulydig, men for meg er han den beste!!! Med Bon Jvi blir dt dressur og tur, og kanskje litt sprang....gutten har potensiale til det meste!!!!

SISTE NYTT


Billedgalleri:
26.3.2006

Dagbok:
20.4.2006

Gjestebok:
5.1.2009

BESØKENDE


Antall besøkende: 19356

SIST PÅLOGGET


Me & Mie Amigo var sist sett her 31.1.2015 kl. 21:16.

 
MINE BILDER
SISTE BILDER

SIST SETT HER


 » ZamiraPrestige
 » loysa
 » Baytorlove
 » Kayaq
 » loysa
 » Kayaq
 » Kayaq
 » Synne+Gardena
 » Synne+Gardena
 » Lady_Anastasia
 


[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2022 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.