Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av luxy » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

 
LUXY

Navn:
Marianne Berntsen Penne

Kallenavn:
opel-olga

Sted:
Farsund

Født:
1968

E-post:

Fylke:
Vest-Agder

Alder:
Over 22 år

Kjønn:
Kvinne

Sivil status:
Gift

Niva:
Nysgjerrig

Favoritt hesterase:
Hannoveraner

Tema:
Sprang
Dressur
Turridning
Mer om meg:
Jeg bor på landet sammen med min mann og vår datter som også er bitt av viruset hestegalskap.
Her har vi tre hester, men kun to av dem blir brukt.
Vi har en kjempe fin utsikt over sjøen noe vi stortrives kjeme mye med. Sitter ute på sommerkveldene griller spiser krabbe og kan se på alle seilbåtene som kommer forbi. Ser hester på beiter, noen er ute og rir på kvelden for da er der mulighet til å få gjordt litt fornuftig med hesten vis en ikke bare skal ned å bade med dem kjøle seg ned litt.


Mirabell er en Hannoveraner jeg fikk i fjor sommer. 2006 Hun har hingster som Matula (Hann), Don Carlos (Hann), Absatc (Hann), Lateran (Trak), Dominik (Hann), Landmoor (hann) og Helikon (Trak) i stammen.
Hentet Mirabell i Trondheim (Ranheim gård) i fjor sommer, hvor hun hadde stått siden dagen før. Hun hadde da allerede vært på reise i to dager før hun kom til Ranheim og enda var det et par dager før vi var hjemme. Mira som vi kaller henne kom til Norge fra Tyskland via Danmark i april i fjor til Lofoten hest og helsecenter. Mira er en utrolig koslig hest med et kjeme gemytt som jeg håper vi kan avle på. Som dere forstår er planen å få bedekt henne nå i sommer, så nå venter vi bare på at dyrlegen skal gi klarsignal på at alt er i orden med henne,slik at vi kan komme igang.


Baron`s Leonardo eller som de fleste kaller ham Sunny Boy. han er en Nvbl. ridehest på seks (6) år. Født i 2001. Har ridd ham inn selv, noe som til tider ikke altid har vært helt enkelt. Moren er Fullbl. og faren erHolsteiner (Omas Gucci) til Eva Opdal på Bryne. De driver oppdrett av dres. hester, veldig koslige dame, og en helt utrolig god rideinstuktør.
Sunny boy har mye fullbl. i seg noe som gang på gang kommer frem når en skal ri tur. Han har fått meg av noen ganger siden jeg begynte å ri ham inn. Er egentlig nokså tung å ri på bane men det kommer seg. Når det gjelder sprang er det litt bedre. har hoppet 1,25m på trening med ham, men er nok litt tidlig å starte i slike klasser. vi må nok få en del mer rutine på de noe lavere klassene før vi starter i den høyden. Han er ellers en snill hest med en del barne nykker enda og litt hingste tendenser ovenfor de andre hestene. Klarer alltid å skade seg på en eller annen merklig måte, selv om jeg pålstrer beina er der mest ikke en dag/uke uten et eller annet sår." HELT UTROLIG" Går i luftegåren som jeg går over hver morgen, men får det til uansett.


Så har vi Mette hun er en Haflinger som kom fra Danmark i 1995. Hun er etter F.klodskvgårds Anjin og M. Mona,FF. Abbas FFF. Liz Afghan. hun er vel det en kaller den gamle type Haflinger hun er kraftig uten å være grov, har en veldig fin god farge noe som vi ikke ser så mange av her i Norge. Hun er hesten til vår datter, hun er bare helt super. Mette er en snill ponni, men også en meget bestemt dame som vet hva hun vil.
Datteren vår rir litt dres. litt spr. og tur i skog og mark. Mette synes det er godt å rulle seg i vannet så det blir derfor ikke så mye at en rir på sterndene, noe vi har mye av her nede. Flere km.
vi skal også prøve å bedekke henne nå i sommer hos Hestemannen så får vi håpe det blir noe føll på oss/henne. Hun har hatt fem (5) føll før tre her i Norge etter hva vi har fått beskjed om. Mette er ikke hos oss lenger, hun står hos min svigermor som bruker henne litt i terapi. To dager i uken med leiere og ellers går hun ute og bare nyter livet,

Vi har nå også to til hester, den ene heter Adventure II (Adolf) som er en eldre konkur. spr. hest som er kjempesnill. Ja så er det jo unghesten Deeno`s Dancer 2008 etter Deemster. Kjempe snill gutt, men vet han er gutt spes. når Den Damen kommer svinsende med en pen hale og den pene bakparten da må jeg bare se litt og prøver så godt jeg kan for å skjekke henne opp. De mener nok jeg er noe ung men bare vent dere så skal dere se på pen gutt.
SISTE NYTT


Billedgalleri:
3.12.2009

Dagbok:
6.9.2009

Gjestebok:
14.10.2009

BESØKENDE


Antall besøkende: 13164

SIST PÅLOGGET


luxy var sist sett her 31.5.2012 kl. 21:41.

 
MINE BILDER

SISTE BILDER

SIST SETT HER


 » petty
 » MariellBrandser
 » liatinkerfarm
 » liatinkerfarm
 » MariellBrandser
 » MariellBrandser
 » liatinkerfarm
 » MariellBrandser
 » liatinkerfarm
 » liatinkerfarm
 


[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2020 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.