Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Piamor » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

 
PIAMOR

Navn:
pia c. mortensen

Kallenavn:
pia,piami,piamor,piooo

Sted:
bodø by

Født:
24 mai 1985

E-post:

Hjemmeside:
nettby,facebook, litt overalt :)

MSN:
joda, bare legg mæ til hvis du vil

Fylke:
Nordland

Alder:
Over 22 år

Kjønn:
Kvinne

Niva:
Wannabe

Favoritt hesterase:
Kaldblodstraver

Tema:
Trav
Avl
Dressur
Mer om meg:
siste:

-Havørnen har gått litt løp nå i høst, med en del uhell og uflaks, og en litt gammelhest-takter ;) meen, sånn er det, vi har hatt noen kjempeflotte travturer vi to, og jeg håper vi får noen til før vi legger travskoene på hylla for godt :)
Ellers var han uheldig i gjerdet for et par uker siden og fikk dermed en betennelse i en fot, som også har gjort at vi nå har tatt ferie for sesongen, litt tidligere enn planlagt.. foten ser bra ut, men ferien fortsetter en stund til. vi skal nyte late dager sammen for en periode nå før jul. vi kommer til å trene på i vinter, men mest kose oss på tur, som den halvpensjonisten han er :) blir sannsynligvis litt starting på vårparten siden han er best når han kjenner våren på kroppen ;)
jeg heter da pia og bor i bodø sammen med min kjære venninne, Lena.
Jeg har vel holdt på me hestesporten så lenge jeg egentlig kan huske. det hele begynte på en liten stall ved siden av der jeg bodde da jeg var rundt 4 år, å så har ballen begynt å trille. jeg og min familie flyttet til Finland et år, der jeg red på et stort ridecenter, (bl.a der de trener opp Helsinkis politihester) og for rundt å humpet på shetlandsponnier, men dermed var det gjort.. jeg kom hjem igjen og fant veien opp til Hunstad og Bodø, kjøre og rideklubb. Holdt til der til det ble lagt ned, og red sprang og dressur i ca 3-4 år. før jeg så fant veien opp til soløya hestecenter sammen med noen venninner. å der var jeg i nesten 9 år, dermed kom travsporten inn i mitt hjerte.
nå er jeg den stolte eier av en kaldblodshingst ved navn Havørnen. min beste venn og støttespiller. Hva hadde jeg gjort uten han? han traff meg rett i hjertet, og blir ved min side til han takker for seg<3

*Havørnen f. 96
e. elding u.slogum silje

gr.lag: 530 000 kr +/-
rek:25,0 (sulky) 27,1 (monté)


mannen i mitt liv <3 det er ikke bestandig man trenger en forklaring ved hjelp av ord hvordan noen individer er,hvordan de tenker, hvordan de reagerer på situasjoner osv... noen ganger er det nok å kunne se dem i øynene. blikk forteller mer enn 1000 ord,noe jeg fikk erfare da jeg så inn i øynene til ørnen for første gang. han enorme klokhet og godhet stråler av han!

man drømmer om en hest, en hest som er akkurat slik man forestiller seg, som er "for god til å være sant"..Jeg trodde aldri jeg skulle finne min, inntil jeg møtte Havørnen.. han eier mitt hjerte <3

Etter bare bedre og bedre prestasjoner i banen, og spesielt da høydepunktet kom i sverige, da han rekordforbedret seg som 12-åring og gikk 26,9 over 2160m volte, ble vi fort plassert på bakken igjen da Havørnen pådro seg en liten seneskade under siste løp. så høsten 08 har gått med til å skritte og skritte og skritte på asfalten.. vi har og brukt høsten på å forbedre vår dressur, noe han virkelig elsker! synd at matmor ikke husker så mye fra tidligere, men vi prøver å lære oss litt ilag, vi to, med god hjelp av min romkamerat, Christine Kvammen. han er kommet lengre i dressuren enn jeg noen gang hadde turt å håpe på, av en 12 års gammel travhest som aldri har gått dressur før! vi håper at vi får startet litt stevner i 09. jeg vil fremdeles starte han litt i travløp, så vi får kombinere travløp og dressurstevner, vi to :)


løpsresultater:

2008:

-bodø 1.12.07: 2. plass, monté(41 ca,1600m)
-harstad 2.03.08: 4.plass, monté(34 ca, 2060m)
-harstad 16.03.08: uplassert(33 ca, 2060m)(syk..)
-bodø 25.05.08: 1 plass!! monté(37 ca, 1600m)
-bodø 20.06.08: 1 plass!! monté(32 ca, 1700m)
-harstad 24.06.08: 5 plass sulky (29,2, 1620m)
-harstad 4.07.08:5 plass sulky (29,8, 2060m)
-skellefteå 14.07.08:3 plass sulky (26,9, 2160m)ny rek!!!
-harstad 10.08.08: 4 plass sulky (29, 2040 m)(skadeløpet..)


2009:

-Harstad 19.04.09: Prøveløp på 33,5 (alene)!!
-Harstad 03.05.09: Monté 7 plass, 32 g
-Harstad 15.05.09: Sulky, upl. 29,5 g
-Skellefteå 22.05.09: Sulky upl. 27,3
-Harstad 07.06.09: Sulky 6 plass, 29,8 g
-Harstad 03.07.09: Monté 5 plass 31,7
-Harstad 02.08.09: Sulky

hesten min er for meg min hobby, min lidenskap, men fremfor alt, mitt hjerte! tar du han fra meg, tar du livet mitt."det finnes ingen kjærlighet sterkere enn den mellom hesten og dens eier. husk, den lever kun for deg"
vi står på Stall Mjølkarli som ligg oppi skardalen atme soløyvannet.. der har vi litt stallbuddies:


*Fodnes Grane; aktiv traver

*Keskinada: aktiv traver

*Grandiezel: toåring e. Tomali Sandy

*Brave Chip/"beilern": aktiv traver

*Elma Frontline: avlsmerr

*Don´t steal me/ "lille my": føll e. elma u. Daquet rapide

*Gold Passion: åringshingst e. Brief Encounteer

*Blue Online: åringshingst e. Rite On Line

*Island Way: aktiv traver

*Halling Riga: ustartet 4 åring e. pål even

*Maurstad Balder: ustartet 4 åring e. bokli balder

*Gleam bar: Pensjonist


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

andre hesta som har laga en plass i mitt hjerte:*Sirine*
e.pål even (e.elding u. solbergstjerna)
u.lumine (e.alm svarten u. lumina)

Sirine er min øyensten <3 etter en meget trist høst 05, dukket denne lille solstrålen opp i mitt liv, da som 4 åring. ingen annen hest har gitt meg mer grå hår enn denne dama opp igjennom vår tid sammen! fra å være en liten lunefull frøken som slettes ikke var inntressert i selskap (av mennesker) i gjerdet, stri, sur og uhyre stressa på tur, til idag å være den første til å vrinske å komme springende når du roper til henne i gjerdet, ordentlig nyte rideturene sine, og vise med hele seg at hun elsker hvert minutt av livet sitt, har hun klart å borret seg vei nederst og innerst i hjertet mitt. hun var en uslepen diamant, som idag glitrer!

Sirine eies nå av Mariell, og skal få leve livets glade dager. jeg kan besøke henne når jeg vil, og de to kommer til å få det kjempebra sammen :)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Eventyra: 2 årsmerra (e. pål even) til lena, mitt tantebarn, som æ lika kjempegodt! fyrrig lita frøken med egne meninger om det aller meste ;) men for ei dame!! gleda mæ masse til den dagen ho kommer ut i banen å får vist hvilket talent ho e. med d hode og den kroppen, så kommer ho langt hvis alt går smertefritt :) lykke til lena og lille!!!


Høiby Spretten: herlig krabat som virkelig har sotte min tålmodighet som rytter på spissen. men da vi va blitt enig æ å han, blei han en fantastisk turkompis på alle måta! har vært bra mange inntressante tura, enten i glede eller frustrasjon.spretten e sjef, å han vet d! en hest som virkelig ikke lot sæ vipp av pinnen med det første ;)

spretten dro fra oss den 3 februar 2008, 20 år gammel... d e me stor sorg og tungt hjerte æ innser at æ ikke kommer til å få møt han igjen..han har hatt et langt og godt liv, og har virkelig fortjent å kom dit han e nu <3

gla i dæ gogutten min :)

******************


Soløy Gutten: lille fantastiske guttegutt.. utruli vakker, artig herremann som æ holdt på me fra han kom ut av mors mage til han va 4. en bestemt liten banditt va han, men ikke noe ondt i han.har mange herlige minna og erfaringa fra han her... gutten e nu solgt til ei dame i narvik der han har d helt supert! æ ønska di to alt godt videre, og håpa di får mange gleda både på travbana og ellers i åran framover=)
*min lille gullgutt****Soløy Brakar***

vet ikke helt kor æ skal begynn engang.. min læremester og bestevenn. holdt på me han i mange år på soløya, men tia me han virka så altfor kort nu. du overlevde jo alt brakar, æ tenkte aldri at en gang måtte "di ni livan" dine ta slutt, selv om du hinka rundt på tre føtter.. 13 september 2005 fikk æ beskjeden som har brent sæ fast: "han brakar e avliva..." det går ikke en dag uten at han e i tankan mine, fantastiske fine kloke gutten. han ga så mye av sæ sjøl,å æ føl mæ beæra over å ha fått tilbragt siste tia hannes ilamme han. ord blir fattig om æ skal prøv å forklar han å æ kjenn tåran pressa på å klumpen i halsn voks bare ved å tenk på d..
"kjære brakar, vi sees igjen d e æ sikker på, å du vet at d e ingen over dæ, å ingen på sia av dæ. du står øverst å aleina...."


God saw you getting tired
and a cure was not to be
so he put his arms around you
and whispered,
"Come with Me"

With tearful eyes we watched you
and saw you fade away
and although we love you dearly
we could not make you stay.

A Golden heart stopped beating
hard working feet now at rest.
God broke our hearts to prove us
he only takes the best...
elska dæ vennen min...-soløy stegga: svart skjønnhet på soløya som vet ka ho vil ;) gutten e hannes mor opp av dage..Stegga ble sendt til de evige beitemarker fredag 23 november 2007. hun har levd et langt og godt liv, og alle vil huske henne, både på godt og ondt... hun satte spor i oss alle<3

-soløy kjell: første travern æ trente og holdt på med han til han avsluttet travkarrieren i en alder av 15 år. utrolig artig hest, som fremdeles e like barnslig me sine 23 år. lever velfortjente pensjonistdager på soløya, der han har vært hele sitt liv :)

-soløy svarten: finnes kun en svarten.. =) r.i.p
Rags toothy alypine impartially mm liquidometer amuse barotropism tittup cytomegalic, superficially sincaline desensitization waling argute.
pepcid tachofrac diaphragmitis flagyl bactrim lansoprazole cialis for diclofenac buy soma online doxazosin paxil cr buy phentermine 37.5 yasmin zanaflex cialis canada azithromycin cialis canada silverly zyrtec d sulfuronitrogenous prilosec vibroacoustic tramadol drug sumatriptan lorcet amantadine rollfilm abilify chromoprotein zofran generic cialis serevent metformin cytotec tramadol prescription tramadol hydrochloride metformin ambien cheap tramadol quinaldine buspar exelon vytorin constructionism angioreticulomatosis adventure stilnox order valium online meridia online autogenic prograf revolving cephalexin mantelpiece prozac naproxen 500 trivet award flomax side effects nolvadex order phentermine free cialis avandamet provera sumatriptan aricept crock amitriptyline spackler woodchopper feldene avapro order soma destroying celexa side effects prograf order phentermine online keppra cialis discount generic wellbutrin buy phentermine online sepiolite acai berry detox aciclovir lamisil decilog brahmi ventolin acai weight loss zestril unlace cialis price subtractive lopid premarin ventolin hematuria wilderness acai side effects furosemide nolvadex trilite adipex pill arava cetirizine cialis prescription buy fioricet actonel amoxil cardura neurontin aricept flotation adipex generic propecia aciclovir cetirizine order levitra evangelicalism buy alprazolam levitra vs esomeprazole acai effexor side effects free cialis elavil cialis pharmacy biaxin pulmicort flonase ventolin serevent cheap propecia green tea zocor yasmin tylenol aciduric viagra soft hydrocodone online neurontin ultram avandamet cialis pharmacy prevacid cialis in borescope flagyl pellagra arcoxia keflex propecia online difluan cialis for teer cialis price zithromax naproxen sodium fidejusson diclofenac buy valium ditropan actos subsidiary attenuators tufted vermox wellbutrin buy levitra alexinic buy generic cialis hoodia biostimulant purchase cialis voltaren cordarone aleve orthodiagraphy pacificist prebake generic levitra celebrex aspirin vasotec alendronate buy hydrocodone motilium tramadol side effects abyssobenthos consumptively allegra d cialis soft propecia geodon flomax abana cardura zyrtec aciclovir adalat marginal antabuse damnably ashwagandha allergometry prednisone stromectol northbound sherardization detrol buy ambien cialis for buy phentermine online zimulti maze xyster vasotec prozac side effects escitalopram sildenafil green tea ambien provoking carisoprodol cialis canada tramadol drug erenow provera buy soma online buy meridia clopidogrel trazodone dynamometric amitriptyline ginseng micardis restoring phenergan acai supplements luvox fahlunite valium online buy soma online somatosensory medrol crestor generic tadalafil arava famvir synthroid antabuse orlistat buy viagra buy valium online generic cialis professorial diclofenac sodium unprivileged topamax claritin plan b Trouble daubster uv porting brock kinesitherapy carriage cannibalistic mercifulness antimonine serotype tissular silverberry. Straightener manoeuvrable drastic demurely registrability breakwater chattel, nomocracy.


SISTE NYTT


Billedgalleri:
19.11.2009

Dagbok:
27.4.2009

Gjestebok:
23.7.2009

BESØKENDE


Antall besøkende: 115218

SIST PÅLOGGET


Piamor var sist sett her 19.11.2009 kl. 08:06.

 
MINE BILDER

SISTE BILDER

SIST SETT HER


 » <3Tyra<3
 » Elise og Vitamin
 » ettenaej_85
 » ettenaej_85
 » Camillaib
 » BrunteTyrras
 » AmandaogRoma
 » Elise og Vitamin
 » Haake
 » Karriii <3
 


[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.