Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av BealiciousCelineogChakira » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

 
BEALICIOUSCELINEOGCHAKIRA

Navn:
Silje Marie Fagertun

Kallenavn:
Silje

Sted:
Setermoen

Født:
Januar 1981

Telefon:
92635308

Mobil:
92635308

E-post:

MSN:
Snuppsi24@hotmail.com

Fylke:
Troms

Alder:
Over 22 år

Kjønn:
Kvinne

Sivil status:
Gift

Niva:
Hobby

Favoritt hesterase:
Norsk Varmblods Ridehest

Tema:
Avl
Dressur
Turridning
Mer om meg:
Heisann og Velkommen til min side:)

Jeg har en liten stall indretroms på en liten plass som heter setermoen. Min hestekarriere startet da jeg var 12 år. Fikk men først hest Princess en traver i alder av 13. Nå er jeg snart 28 og min hesteintresse går nå hovedsakelig i avl av dressurhest i liten scala. Har plukket ut noen hopper som jeg mener har god stamtavle og som gir harmoniske,sosiale, rettstilte føll av god type. Hoppene mine er halvsøstre og er etter sv varmblodshingsten Nactus. (www.hagagård.be)
Grunnen til at jeg ville ha 2 hopper etter denne hingsten er hans fantastisk temperament. Blant annet har han 2 avkom som ved flere annledninger har deltatt i paraolympic for Sverige, han har også en sønn, rambo som har deltatt i ol for japan.
(Hils på fantastiske Kjerst på www.englar.nu)
Jeg ønsker å avle frem ridehester som de fleste kan holde på med og som ikke blir for heite.

Legg gjerne igjen en hilsen i gjesteboka.

ps Bilder av mine hester ligger for det meste på facebook,så dere kan legge meg til der :)

TZAR ER TIL SALGS FOR HØYSTBYDENE OVER 45000,

Celine
Svensk halvblod.år f 2002. E Nactus med kjente hingster som Napoleon, Marathon,Guiness, Dolomit, Donauwind,Chagall, Utrillo bak i linjene sine.
Celine kjøpte jeg i 2007 og fikk henne inseminert med Flyinges Sandakan.
Celine gir store utrykksfulle føll, med spesielt fine nakker og halser. Hun avler moderne, selv om hun er litt av den "eldre" typen ridehest.
Tidligere føll er Cesar 06,Cesanne 07 og Celebration 08

Bealicious Celebration (Tzar)
u Celine e Flyinges Sandakan
vår nydelig hingst født 27 mai. Var tilstede under fødselen. Stor gutt som mest trolig vil bli i overkant av 170. Tzar har strimmelbliss med 3 strømper. Siden vi ikke kan vise føll av NV ridehest her i nord har jeg ikke fått vist han. Men han har en stor bærende galopp, og når han traver ser det veldig bra ut.,han foretrekker galopp. Tzar er rettstilt og fin. vil nok bli en veldig flott sporthest som vil vises i mengden

Chakira
Svensk halvblod født 2002 E Nactus
Har hele gullrekka (iflg J Brink) innen svensk hingstemateriale som Chirlon,Napoleon, Maraton,Ceylon,Chagall,Brabant,Drabant,Orkan, Gaspari.
Chakira preger føllene sine med elastikk i bevegelser, de er rettstilt og utrolig vakre. I tillegg blir de veldig sosiale for Chakira elsker mennesker.
Chakira kom i min eie i sommer 08 da Veronika pga av sykdom innså at hun måtte selge. Chakira var 5 ledd i hennes avl over 30 år så den siste hun ville selge.
Tidligere føll: Casino 07 e Roosevelt (Skal testes til Hingst).
Bealicious Charmira f.08 E Highcruiser
Drektig med Chirlon.


Bealicious Charmira
e Highcruiser, Lauries Crusador, Hohenstein Caprimond. Far har hele 5 generasjoen med statspremierte som alle har produsert hingster!!!
Mira er Svettfux med bliss og sokker. Fjærlette,elastiske bevegelser. Virkelig et bra trav. Gleder meg til å vise denne frøkna.

Amir Al Amar
e Higcruiser ue Carisma ue Nactus
Amir eier jeg en halvdel i sammen med min venninne Hege. mamman til Amir går middels dressur og er fantastisk vakker hoppe. Amir var Veronicas vakreste føll gjennom 30 års avlsarbeid så vi er spent å følge denne lille mørkebrune tassen videre.


Hippofortunas Winterwind Cupido f. 09.08.07
(cupido er han som sender ut amors piler)
vår lille kjærlighets dverg at rasen Amrikansk miniatyrhest. Cupido er dverfødt og er trolig Norges miste hest? har ikke den elegansen som vanlige miniatyrer, men i sjarmklassen er vår lille tass uslåelig. Cupido er en cremellofarget, Snill som dagen er lang og utrulig kosete, ikke noen ponni nykker på den gutten. For tiden må han være inne da det er gjørmete å kjipt ute, men etterhvert så får han være mer ute. Vi er på utkikk etter litt selskap til cupido, så enten kjøper vi en mini til eller så ser vi om vi får låne en minishettis.
Bilde av godklompen kommer etterhvert.Always in my heart :)
I løpet av 2008 har vi måttet avlive 4 hester, samt et føll gikk tapt da Bea brakk foten 2 mnd for følling.

Min kjæreste kjære hest Lady
vandret over til en bedre verden 02.10.08 bare 5 år.
Egen oppdrett. var med henne både da hun kom til verden og da hun forlot den.
Har aldri møtt en hest som har vekket så sterke følelser i meg. Selv om jeg alltid fikk spørsmål om hva en dressurtante som meg gjorde med en traver( sagt med dårlig skjult Ironi). Jeg tror at når den dagen kommer der man nedvurderer en hest,et menneske eller hvem som helst, er det på tide å gå i seg selv. Det spiller ingen rolle hvilken rase man er eller har. Det viktigste er at det er kjemi, at man kan jobbe som et team. De 5 årene vi fikk sammen gjemmes som den mest dyrebare skatt i hjertet mitt. Du knegget alltid til meg når du så og hørte meg, ble alltid med. Selv da du hadde så vondt at bare 3 bein bærte deg ble du med meg med ørene fra inn i hengeren. Du er den eneste jeg ville ha gått gjennom ild og vann får å få frisk men desverre så var foten din så ødelagt.....
Jeg har grått over deg i 10 dager og jeg tror ikke den dagen kommer der jeg vil tenke på deg uten å felle en tårer for gode, som dårlige dager...
Sov godt lille venn, mamman din vil alltid elske deg
høyest av alle hester.........

Orbea 14 år
Min nyydelige Svenske halvblodshoppe. Jeg falt pladask for Bea da jeg var på utkikk etter en "skikkelig" ridehest for 3 år siden. Bea har gått middelels dressur. Hun er en hest etter "boken" lettridd, arbeidsvillig og har svært gode gangarter. Den perfekte lærehest. Hun venter føll med Highcruiser 14 juli 08 (Lauries crusador, Hohenstein,Caprimond,Bolero) trenger jeg å si mer, dette føllet har mye å leve opp til :)


Desert Princess f 1988.
Fikk Princess som en tidlig konfirmasjonsgave februar 1995. jeg var ung og uerfaren og Princess var traver nettopp tatt ut av løp. Vi hadde kansje ikke de beste forutsetningne, men jeg lærte mye om å ri en følsom hest, og etterhvert fikk hun rene gangarter i den grad det er mulig for en traver. Princess gikk fint på tøylen og lærte en del dressur. Det eneste vi aldri lærte var å fatte rolig høyregalopp. Princess er nå 19 og ble pensjonert for 2 år siden.

Sofus :)
Vår gamle lille danske sportsponni på ca 34 år. Flott onkel for Lady. Sofus er i fin form alderen tatt i betrakning. Julie har ridd Sofus fast i 4 år og hun har hadd en super lærehest siden Sofus er en liten gentleman med store kunnskaper å gi bort både innen dressur og sprang.

Princess og Sofus travet sammen inn til de eviggrønne gressletter 19.10.07.De hadde vært samboere siden 97 og var så glade i hverandre. De vil for alltid bli husket for de fine turene og studene vi har delt i årenes løp. Hvil i fred kjære hestevennene mine. Takk for at dere var en viktig del av min ungdomstid!

Tassi, min eventyrblandig jeg fikk da jeg var 12, i hele 16 år fikk vi sammen før livet ble for tungt for deg, sliten i kroppen som du var. Du vil alltid ha en helt spesiell plass i hjertet mitt :)

Legg gjerne igjen en liten hilsen i gjestebok :)

SISTE NYTT


Billedgalleri:
8.6.2008

Dagbok:
24.11.2008

Gjestebok:
7.4.2009

BESØKENDE


Antall besøkende: 15915

SIST PÅLOGGET


BealiciousCelineogChakira var sist sett her 16.4.2009 kl. 08:44.

 
MINE BILDER

SISTE BILDER

SIST SETT HER


 » bonitaida
 » KellyCutie
 » Chantana...
 » Frida-Martine
 » chanett_
 » Saari2
 » bolero & rita
 » BlakkBeauty-04
 » hilcka, pandora, tita, bella og prince
 » Hempstead Turnpike
 


[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.