Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av Emma_Nordberg » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

 
EMMA_NORDBERG

Navn:
Emma Nordberg

Kallenavn:

Sted:
Bardu

Født:
29 mars 1975

Fylke:
Troms

Alder:
Over 22 år

Kjønn:
Kvinne

Sivil status:
Kjæreste

Niva:
Aktiv

Favoritt hesterase:
Annen rase

Tema:
Dressur
Natural Horsemanship
Mer om meg:
Hei :-)

Jeg er en hestefrelst dame som egentlig er fra Sverige, men som flyttet til Norge i 1994.

Har 2 barn, Benjamin og Maja.
Maja rir hun også, og synes at det er kjempegøy :-) Benjamin er litt mer forsiktig når det gjelder hester - hest er mest for jenter synes han..:-)

Har også verdens beste hund, en brun labrador som lyr navnet Fanny. Hun er bare helt herlig! :-)
Fanny har en egen blogg: gurimallascocochanel.blogspot.com
Her kan du lese litt om hva som skjer i hennes hverdag :-)

Samboer har jeg også, Per-Eirik heter han. Eier ikke noe som helst intresse for hester, men liker hunder veldig godt :-) (Likte ikke hunder noe særlig før heller, men siden vi kjøpte Fanny så er jo hun gull-ungen hans det da.. :-)).

Hesten vår heter Charlie.
Han er en nydelig hest på ca 145 cm i manken - har vi blitt fortalt :-) Har ikke målt han selv, så vet egentlig ikke.. :-) Noen stam har han ikke (han har jo definitivt både mor og far, men vi vet ikke navnet på de. Hvis du vet det, så blir vi veldig glade hvis du forteller det til oss! :-)), men han er blanding av Nordlandshest og Døl, født i 1992. Verdens herligste hest! Når vi kjøpte han 19 sept 2006, så kjøpte vi han sammen med en venninne til meg, Tone Kristiansen og hennes døttre Mia og Melissa. Den 25 sept 2007 så kjøpte vi de ut, og nå er han bare min, min, min!! :-) Og selvfølgelig litt Maja, Benjamin og Per-Eirik sin.. :-) Kanskje! :-) Hvis de er snille! :-)

Charlie er en flott hest - veldig positiv og herlig. Prøver bestandig å gjøre sitt beste. Elsker mat og er sjefen i flokken. Han er veldig fin å både ri og kjøre. Har dessverre litt problemer med venstre bakbein, men fungerer fint hvis man rir han med fornuft. Noen hopp/konkurranse hest blir han aldri - men vi er no like glad i han læll! :-) Veldig fin lærehest - gjør du riktig så gjør Charlie riktig. Akkurat passe sta, og har en skjønn humor. Han er aldrig elak, og hverken biter eller sparker. Veldig klok og tar ting lett. Har tenkt å prøve litt klikkertrening på han, har så vidt begynt å lære han inn på klikkeren, så får vi se hvordan det går :-)

Jeg har hatt en hest tidligere - også han verdens fineste (rart egentlig at jeg hele tiden finner akkurat de beste hestene.. :-)) - Janne. Janne er en blanding mellom Sv Halvblod og Highlands ponny. Han er født i 1973 og lever enda :-) Idag så nyter han pensjonisttilværelsen i Gagsmark, Sverige, der han går sammen med unghester og lærer de litt hyfs. Han er en flott ridehest som har lært meg alt jeg kan, også veldig fin å kjøre. Ved 34 års alder så har man derimot den fordelen at man slipper sånt, så nå går han bare i hagen og nyter dagene :-) Vi var å besøkte han i påsken 2007 - langhåret, rufsete og salrygget - men fortsatt samme gamle, gode, deilige, flotte, underbare Janne.. :-) Bilde av han fra påsken ligger i galleriet:-)

Når jeg har vunnet på lotto så skal jeg kjøpe med en P.R.E. Det er den absolutt flotteste hesterasen jeg vet om!! Så må nok bare fortsette å tippe lotto ja, og håpe på at rekken går inn.. :-) Eventuelt så blir det kanskje en Lusitano, for de ligger på en god 2 plass..

Charlie står på Berg hos Laila, i Østerdalen ca 15 min kjøring fra Setermoen. Her står han med en hel gjeng med kompiser - 3 Shetlandsponnyer (Proffen, Dixie og Caro), 5 Islandshester (Ylva, Mocca, Soti, Kaldi og Skommur), en Fjording (Sonita), en Kallblodstraver (Frida) og 3 Norsk Varmblods ridehester (Impala, Fonta Mara og hennes sønn Aureno). Det er ikke bestandig at alle hestene står hjemme på gården, da mange av Lailas hester også brukes i rideskolen på Stall Holtaas i Gratangen, men helt tomt på hester blir det aldrig :-)

SISTE NYTT


Billedgalleri:
7.10.2007

Dagbok:
29.11.2007

Gjestebok:
23.9.2008

BESØKENDE


Antall besøkende: 11437

SIST PÅLOGGET


Emma_Nordberg var sist sett her 7.4.2009 kl. 22:41.

 
MINE BILDER

SISTE BILDER

SIST SETT HER


 » Frida-Martine
 » Frida-Martine
 » PrinsLazan
 » BodilRichard
 » Frida-Martine
 » Frida-Martine
 » bontus
 » bontus
 » katrineogmariell
 » katrineogmariell
 


[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2021 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.