Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av VestengaRideskole » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

 
VESTENGARIDESKOLE

Navn:
Pernille

Kallenavn:

E-post:

Hjemmeside:
www.stallvestenga.no

Fylke:
Akershus

Mer om meg:
Vestenga Rideskole Holder til på stall Vestenga. Det er ute bane, oppvarmet ridehus, 48 stallplasser, gruslagde paddocker, sommerbeiter og opparbeidede ridestier rundt området.

Vi har Ridekurs for barn og voksene, Nybegyner til øvet. Har gode, rutinerte skolehester i forskjellige størrelser.

litt om skole hestene:

Collor Girl er en Dansk sportsponni på 9 år. Hun er en stor 1 er(146cm). Hun er veldig snill og grei, men kan se noen spøkelser. Collor girl elsker å hoppe, og det er hun veldig flink til! Hun hopper lett baner på 1m-1,10.

Yellow er en Dansk sportsponni på 15 år. Han er en mellomstor ponni. Han er supersnill og veldig rolig! Yellow er en gammel dressur ponni, så er man flink nok, så går Yellow både travèr, versader, galopp bytter og kontra galopp! Han hopper det han blir styrt mot.

Teddy er en liten dartmoor på 7 år. Han er livlig og sprek, og elsker å hoppe! Han liker å jobbe, og går like godt dressur som sprang! En liten sjarmør som fremdeles er litt livlig og barnselig.

Corrie er en New Forrest på 13 år. Hun er en stor 2 er ponni. Hun er både nybegynerenes favoritt, samtidig som hun både kan hoppe og er en stabil dressur ponni.

Red Fairy er en Varmblods på 18 år, men hun er like rask og sprek som hun var da hun var 10! Fairy er kjempe snill og veldig rutinert. Hun er meget lett ridd og flytter seg veldig lett for skjenkel. Hun var en flink spranghest på sine yngre dager, og hopper gjerne en gang i blandt! Red Fairy er mammaen til Pernille sin Spranghest Heart Breaker.

Pan er en liten shetlandsponni på 9 år. Han er veldig rask og ganske lydig. Pan trur han er en fullblods og ikke en shettis! Han går mer en gjerne fram, og kan finne på å hoppe og sprette litt vis han blir veldig glad! Han er stallens lille maskott!

Thyra er en norlandshoppe på 7 år. Hun er kjempe søt, men kan være nokså sta! Thyra er en super liten sprangponni, men krever en tøff rytter.

Freddy er en gammel nordlandshest. Han er supersnill men litt treg! Han kan nappe litt på boks, men er super å ri! Gamle freddy kan virkelig hoppe, og hopper 90cm uten problemer:)

Domino er en tinker hoppe på 11 år. Domino er snill og grei, men har en skade som gjør at hun kun får gå på de lette timene!

Jea er en Tysk rideponni kat 1 på 7 år. Jea er en super sprangponni og hopper alt! Hun hopper 1,10 på trening og er fremdeles under trening for å utvikle seg videre, så hun går kun litt i rideskolen. Sara har startet Jea opptil 1m der de har gjort det veldig bra (fikk 2pl på forje stevne!!)

Lola er en Holsteiner på 14 år. Hun er Pernille sin konkuranse hest, som rideskolen bruker. Hun har startet La dressur og 125cm sprang med Pernille. Lola er veldig rutinert og kan øvelser opptil middels i dressur. Pernille og Lola hoppet 160cm på juleshowet 09.

Pievue er en Meklenburger på 11 år, han går av og til i rideskolen. Pievue er en rutinert spranghest som har startet 140cm. Han er veldig snill, og litt lat. Pievue er Pål og Pernille sin hest.

SISTE NYTT


Billedgalleri:
25.4.2010

Dagbok:
25.4.2010

BESØKENDE


Antall besøkende: 5555

SIST PÅLOGGET


VestengaRideskole var sist sett her 29.6.2010 kl. 21:26.

 
MINE BILDER
SISTE BILDER

SIST SETT HER


 


[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2022 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.