Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av VerIng » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL VERING
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 765

Fra: marit83 (14.8.2006)

Hei hei :)

Bra det gikk greit å selg huset da:) Selv om æ e råsjalu på dem som kjøpte det :( tjasj, selv om æ supertrives til Nina, så e det for langt... Bruke en time t/r og over 2000 i mnd på bensin :( Har funnet en super stall 5km unna mæ, Nidelven hestesenter. Billig og greit, litt dugnadsdrevet da, masse utegang, godt grovfôr og ridebane og hall.. Fine turveia. Så æ trur hvis æ flytte at æ vil trives der, Frigg også. Det betyr mye for mæ å få trent litt å tatt nån tima, og ridd litt på bane, så det e egentlig midt i blinken. Det e bare å bestem sæ..;)
Vi snakka om å ta en fest på lørdag, vet ikke helt hvordan det blir, men passe det for dæ?

Klem klem

Fra: marit83 (8.8.2006)

Vil ha! Vil ha! Vil ha!!!!!!!!
Uff... det huset hadde æ virkelig kunne ha tenkt mæ.... Det va kjempe fin annonse, med masse bilda og vakre hesta :) Det får dokker solgt fort ja!
Men vil virkelig ha det assa....

Ellers hadde æ en deprimerende tur med Frigg i dag...Bar tull og fanteri, trava ureint og va sur både æ og hesten.... Men det e en ny dag i mårra med blanke ark heheh du får hiv dæ med på en tur en dag du og :) Kjedelig å ri alein hele tida..

jabbs :)
Klem

Fra: M.O.L.L.Y (7.8.2006)
Heia :) Her går alt bare bra... Hyrrokkin mistet dessverre,men skal ta en ekstra sjekk om en mnd tid for å være 100% sikker på at hun har mistet!

Hyrrokkin reiser fra meg om en ukes tid. Da drar hun til en koselig familie på Byneset... Valgte å sette henne bort nå som jeg må på Brann skolen så mye frem til Mai 07. Så de skal ta henne med på kurs osv. + At hun er jo ikke mange minuttene fra meg. En hard avgjørelse å ta,men Hyrrokkin trenger å bli brukt mer og supert at de kan ta henne med på kurs... Noe jeg ikke har tid til kommende mnd :(

Ellers så skal jeg selge Katla. Hun er rett og slett for snill... Ingen utfordringer med henne. Men regner med at hun har mere glede av å komme til noen som kan lære litt av henne... Hun er jo en super nybegynnerhest :)

Ellers så har jeg kjøpt en fjording til barn og mann ;) Så nå får de endelig komme seg litt på ridebanen og hoppe litt... Tihi...

Huset deres kommer dere til å få solgt på 1 2 3 :) Utrolig vakkert hus og prisen var jo ikke ille... Synd at dere skal flytte, men håper du kommer til trøndelag iblandt :)


Fra: Beate.S (7.8.2006)
Heia!
Har funne Amigo for ei tid sia, hatt litt kontakt me ho som eie han no, han står i Asker å e en go liten ramp :) Men du ska ha takk for tipset.
No har æ kjøpt hæst, 2 stykk, 1 lyngshoppa på 12 år te Ida, ho heite Shiba, å en varmblods på 8 te mæ som kalles Jackass :) Kjæmpegøy.
Har dåkker funne dåkker gård å fløtta no? Synd dåkker ikke hadde anledning å komme i bryllupet te Tua, det va et fint bryllup, det bruke jo å være koselig i bryllup :)
Klæm fra Beate

Fra: luckylukk (4.8.2006)
Hei,hei!:)

Det er ikke mine hester jeg driver å selger - Nina sine.. Burde vel solgt noen av mine da,men d er så vanskelig:p Har jo bare unghester + avlshoppene, Muninn og Dagfari. Planen var å selge Dagfari, men jeg klarer ikke det forløpig, må ha han over vinteren i hvertfall (må jo ha en ridehest også,hehe:p) Selger Perla hvis hun ikke tar seg føll da, og Faxi utpå nyåret antagelig.

Regner ikke med at ponnine klager over litt ferie i varmen nei.. :) Har tatt det rolig her også med de om dagene når det har vært så varmt. Sånn som nå - sitter i BH´n og svetter...

Men det er nok å gjøre, f.eks. med hestesalgene..Har vært endel interesserte. Og så er det masse jordbær å plukke.. Uff, er så lei av det nå:p hehe.. Ja, og så rømmer det noen nå og da da, og noen må flyttes, klippes høver på osv.. :o) Går å venter på de 2 siste føllene også (ett etter Muninn, og ett etter Hlekkur). :o)

Jorunn

Fra: Ingrid dk (3.8.2006)
Trodde jeg hadde skrevet her i går,men den ble tydligvis ikke lagret! Bildene kan du bare ta ja. Baldur er forresten til salgs om du vet om noen som er int!han er ganske tøff,men egner seg ikke i fjellridninga siden han ikke tølter så mye :) men han har tøffe farger da, og er visst snill med barn!VI har ikke fler Fruhavn hester nei, kjøper de fleste fra Island!er du førnøyd med hesten din da?

Fra: Ingrid dk (2.8.2006)
hallo igjen...nå må jeg bare si at jeg ler ganske godt, for at lille Baldur er pappa var det vel ingen som skulle tro! HAn er en liten TYKK tre gjenger,uten spesielt bra lynn og bygning =) men han har fine farger da =) Legger ut bilde av ham på VIP´en min så fort jeg får mulighet!Kjenner Thoga og Ljosi ja...Ljosi var hos meg før Guro kjøpte ham, og Thoga har jeg ridd litt når jeg har besøkt Guro og Ljosi. Thoga er forresten drektig med Asi nå...spennende!

Fra: luckylukk (1.8.2006)
Jeg har litt for mange nå ja:p 2 ettall.. d er så vanskelig å selge noen, jeg vil jo ha de alle sammen.. hehe.. :o)

Fra: Ingrid dk (1.8.2006)
hei! vet du hva farfaren og farmoren til hesten din heter?vi har nemlig en Baldur fra Fruhavn på stallen her...

Fra: luckylukk (31.7.2006)
Nå har jeg lagt ut et par bilder av Àst. Dårlige, men du ser da litt hvordan hun er. Kommer nye når jeg forhåpentligvis har fått nytt kamera (det jeg hadde døde for litt siden).

Ja, alle føllene er jo så nydelige :D særlig min Eyfi er så utrolig fin og god. Når mamma var inne for ultralydsjekk gikk vi litt rundt i grime, løftet bein og raspet. En liten engel var han:) Det eneste negative med han er det at han ikke er etter Muninn. Men Ekra sitt musegrå stikkelhårige Muninnhoppeføll nest år, DET skal blir bra det.. :D hehe.. Ikke så lenge igjen.. 10 mnd bare.. ;)

Ellers har vi jo lille Muninnflekk (som enda ikke har fått navn, leter etter et "perfekt"), han er tidenes tøffeføll. Nå har vi leid mora litt frem og tilbake mellom beiter, og han er totalt uberørt av alle biler og lignende som kjører rett forbi ham, bare traktor var så vidt littegrann farlig. Han blir skimmel forresten, så flekkene vil ikke vare lenge.. De røde blir fort lyse.. Men,men, det er jo fint det også! ;o) Og bra når han blir superhingst og har forskjellige gener å gi videre;)

Flott at det ser ut til å ordne seg med flyttinga. Er nok mye styr kan jeg tenke meg! Får håpe dere får det bra der oppe! :)

Uff, nå må jeg pelle meg i seng, er så j****** trøtt (sylta jordbær forje natt..)! :p Heheh..

Jorunn:)

Fra: luckylukk (28.7.2006)
Ja, vi får bare krysse fingrene for 2 år.. :p

Og jeg krysser noen fingre for at det ordner seg bra med flyttinga også!

Når det gjelder damene her hadde vi ultralyd på mandag, og 7 av 8 var drektige! :D Kun min gamle Perla som ikke var, men hun er i brunst igjen nå, så jeg krysser resten av fingre og tær for at det går bra denne gangen! :o)

Og forresten, så har jeg kjøpt meg ei til dame(jente) også!:D 3-åring, fra Patrusli, faktisk. Etter Heljar. Hun kom på søndag, gikk rett til Muninn.. :) Så nå bør jeg være rimelig sikra å få et Muninnføll selv neste år! :D

Fra: El Camino (27.7.2006)
Hei Veronica!

Takk for hilsen! Kikka igjennom bildene dine, det er fine islendinger du har:-) Hørte rykter via Gerd og Ole Gunnar om at dokker planla å fløtte nordover. Og at det no ser ut til å ordne seg med både bolig og jobb? Ønsker deg lykke til! Vi treffes nok! Hestemiljøet her i området er jo ikke så stort :-)

Hilsen Line

Fra: marit83 (25.7.2006)
Heia :)
Skjønne godt at du blir svett av det ja, æ blir svett bare av å tenk på det. Det e masse å organiser, både jobb, hesta og Birk... håpe det ordne sæ for dokker. Så må du varsle når du ska ut å prøv sal. Frigg går det strålende med, vi e godt i gang med trening, tar det ganske rolig enda da :)

Klem

Fra: rappengutt (24.7.2006)
Heia=)
Nei, æ vet ikke om nåkka mailadresse iallefall, men hvis du kontakte mæ på mobilnr mitt som står på vipen kan du få mobilnr hennes, bare send mæ mld=) Men æ trur ho fortsatt è like hestegal selv om ho ikke hold nåkka på med hest, ho blir sikkert å synes det è koseli hvis du tar kontakt=)
Klem Linda

Fra: M.O.L.L.Y (23.7.2006)
Heia :)

Vi har planert ut nedenfor huse... Så nu ska det rides på bane gitt ;) Bynne å bli lei av å kun ri på tur. Godt å få litt variasjon...

Fra: rappengutt (23.7.2006)
Hei=)
Æ è gudmor til dattra hennes på 10 år som hete Constance, Reidun jobbe faktisk no på gjestestua, men har vært andre plassa i landet å jobba for et par år sia. Tid til hest har ho ikke da ho jobbe veldig mye, bor i leiligheta hos foreldran. Ja, klart æ skal hilse, ho har no sagt at ho sku komme hit å ri lamme mæ, bodde jo på Sommarøy i noen år lamme faren til dattra før dem gikk hver sin vei og ho dro til norkjosen igjen. Kjenmpesøt dama, som hold sæ like ung og pen=)
Klem Linda

Fra: Ellbell (23.7.2006)
Nydelige hester! Pene farger gitt=)

God sommer og lykke til videre!
-Ellbell,þyrla&Flipi

Fra: rappengutt (23.7.2006)
Hei=)
Takk for hyggelig kommentar, ja Sari er virkelig trygg, ho løper aldri avsted eller gjør noe som helst slags kromspring, dessuten tilpasser hun seg etter hvilken rytter hun har på ryggen. Super lærehest. Ser vi er født samme året...stilig. Dessuten ser æ at du kommer fra Norkjosbotn, har ei venninne der som hete Reidun Slettvoll som åsså è født 76, kanskje du kjenne ho, ho brukte å stelle hestan hos ho Norma=)
Klem Linda, Rappen og Sari

Fra: M.O.L.L.Y (23.7.2006)
hei hei :)

Her går det bare bra... Endelig begynt ferie jeg å nå. Skal bli godt med flere uker fri før jeg reiser til brannskolen i Evenes siste helga på august og skal være der i 5 uker :( Har ikke så lyst, men må man så må man...

Hyrrokkin er kommet hjem. Drektig er hun og :) Katla er til bedekning nå hos Hringhur. Ylva vil ikke ta seg :( Men sånn er nok livet engang...

Har jo bygget ridebane her hjemme nå og blitt mange sifra tusen fattigere :) Men godt med egen ridebane... Skal få noen hinder og bommer og nå snart. Det tar bare sånn tid å få bestilt i disse ferie tider.

Ellers er det ikke så mye nytt. Idag gjorde jeg det store :) Holder på å male litt, trasket i vei i stigen og falt sannelig meg av stigen med et brak :) Og oppå til det så klarte jeg å velte en nyåpnet 10 liters bøtte med maling... Så klomsette vettu :) hehe...

Fra: Line & Samba (22.7.2006)
Hei :)

Nå har Samba endelig sko igjen! Så da er vi i gang igjen =D Gangartsmessig er hu overaskende god, så hu har nok bare hatt godt av litt fri, for en gang skyld :) Skal prøve å få tatt noen nye bilder snart.

Vurderte i lang tid å kjøpe bomløs jeg også. Men når Draupniren passa ble det den. Hadde jeg hatt masse penger hadde jeg nå kjøpt Draupnir med flexibom. Enten i den versjonen jeg har, eller den aller nyeste. Kjempe gode begge to! Hehe, alltid noe man ønsker seg ;)

Huff, hørtes ikke godt ut med vond rygg! Får håpe du også blir bedre av den salen da :)
Så får du ha lykke til med flytting! Flytter dere langt?
God Sommer!
Klem Line

Fra: luckylukk (21.7.2006)
Så bra papirene kom frem! Du kan jo håpe det bare tar 2 år å få tilbake pass, men d tok da 5 år eller no sånt å få første delen, så tjaaa...

Vi sjekket ingen av hoppene i fjord, men de fleste har fått føll nå eller venter. Det var 5 tomme; 2 gamle, ei det har vært problem med før (og som var borte på fòr i vinter), ei som gikk for kort tid, òg Lukka da - den eneste jeg bedekte... :p

Hvordan går det med flyttinga egentlig? Har dere funnet hus der oppe?

Det er veldig godt å høre at du er fornøyd med Fàkur. No annet ville vært trist, for han er jo ordentlig godgutt som bør bli satt pris på! :) Det bør jo alle i grunn, men noen er og blir mer spesielle en andre, synes jeg.

Fra: luckylukk (20.7.2006)
Heisann!

Det går bare bra med Muninngutt, han fikk dame nr 25 (for i år) på tirsdag og er storfornøyd ser det ut til! ;) Det blir minst ei til også snart:) Ska ha ultralyd her på mandag, sjekker bl.a mine 2 da (Ekra og Perla), blir spennede.

Hvordan er den nye salen? Ska liksom ha meg ny sal jeg òg, men som med annet her går d veldig treigt (som du har skjønt).. :p Ikke så veldig mye å ri på her akkurat nå uansett - Dagfari og non ferske unghester bare. Har ikke kommet igang med Ögri enda heller, har vært så mye annet, + at paddocken var ødelagt en stund og div. andre praktiske problemer.. Men han har nok uansett godt av litt helt fri en stund. Begynner på nå veldig snart da. I morra kanskje..? :)

Jorunn

Fra: Line & Samba (19.7.2006)
Heisann :)

Samba har ferie til jeg får tak i en hovslager. Vil ikke gi henne så mye sammenhengende fri for da taper hu seg ganske fort og blir ganske frekk. Høvene hennes er heller ikke veldig fine, så håper virkelig jeg får tak i en snart. Men vanskelig når alle tar ferie på samme tia.
Utover det storkoser hu seg ;D

Hva med dine hester da? Alt bra med dem?
Funnet seg sal som passer?

Sommerhilsen fra Line & Samba

Fra: Tone på Lilleøyen:):) (18.7.2006)
Heia!!
Ja, regne me at Frigg e bedekt.Hu går sammen me hingsten enda å ska gjøre de i hele sommmer.Dæm e en stor flokk me fjordhester på ca 15 stk.Dæm nyte livet.Koslig å ha litt kontakt me dæm sia vi e en del på hytta.Vi har litt å styre me i sommer vi å,bynt å male utvendig i dag.Hell på me 2.etasje i tilegg.Funne hus dåkk da?
:)

Fra: MariaogBaron (18.7.2006)
Hei Veronika.
Takk for hilsningen i gjesteboka.
Fikk ST salen for snart en uke siden, etter å ha ventet utålmodig i et halvt år(!). Er kjempefornøyd med den, den var verdt å vente på. Passet oss bra. Dere har tenkt dere nordover igjen? Funnet hus?

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2020 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.