Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av VerIng » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL VERING
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 765

Fra: luckylukk (14.6.2006)
Ekra ser ikke særlig bra ut nei, men heldigvis er føllet veldig kraftig og godt utvikla. Tror nok hun får noen gram fett på kroppen hun òg i løpet av sommer´n.

Det har kommet 7 Muninnføll til nå, som jeg veit om. Ligger bilde av alle bortsett fra èn på lykkeland:) Bare 2 som har kommet her på gården foreløpig da, en hoppe og en hingst, kjempenydelige begge 2:o) Alle føllene jeg har sett synes jeg er pene, rette bein, sterke rygger og de viser mye gangarter. De fleste er veldig store òg, i hvertfall i forhold til mamma´ne sine. Jeg er litt deprimert over at jeg ikke får no Muninnføll selv da.. Vurderer å kjøpe ei drektig hoppe av Nina, men jeg har vel mange hester nå, så bør egentlig ikke gjøre d..

Du må bare låne bildene av Fluga og Baldur ja, selv om de ikke er verdens beste..

Fra: Gudmundgaards Athene (14.6.2006)
Ja, skal begynne 3.juli i ny jobb i Tromsø...

Fra: luckylukk (12.6.2006)
Ja, også var det Ögri da.. Glemte han. Han kom jo opp før pinsa, men har ikke fått gjort noe med ham enda, siden vi ikke har fått rokert hestene riktig her enda, slik at han står ved ridebana/paddocen så jeg kan jage ham inn der. Å prøve å fange han oppå det digre jordet bak huset hvor han går nå er i allefall et prosjekt man ikke begynner på med mindre man har noen 100 år å benytte seg av.. :p

Fra: luckylukk (12.6.2006)
JHei igjen:) J

Nei,det er ikke lurt å begynne å prøve å fange han hvis man ikke veit man kan gjøre seg ferdig,da går det lett galt.. Men det er jo ikke fordi han er redd deg nei, bare tull.

Ekra og føllet kom opp forje søndag sammen med 9 andre hopper og 7 føll som Nina og Nils Anders har kjøpt. Der var det også litt dramatikk da - datt av et forhjul på lastebilen som kjørte! HELDIGVIS kjørte han bakveien hit, som er veldig svingete og dårlig så han hadde kjørt bare i 40km/t når det skjedde, og HELDIGVIS var det det venstre hjulet som løsnet, og på akkurat "rett" sted, hvor de kjørte bare uti no myke sandgreier eller no slik og stoppet opp. Hadde det høyre hjulet røket i stedet ville de velta langt nedover, og hadde det gjort det noen meter tidligere hadde de kjørt rett i vannet... (noe som hadde gått VELDIG dårlig)... Alle var enige om at når hjuet først skulle ryke kunne det ikke gått bedre en det gjorde, men det var alikevel litt smådramatisk ettersom de ikke fikk opp dørene - så bare på videokamera at hestene var ok. Kom Viking til slutt og dro dem siste mila opp hit, og de står nå på beitet på andre sia av elva - kom ikke over brua med bilen. Ekra er tynn da, så venter en stund før jeg evt setter henne til Muninn (som forhåpentigvis er frisk da:p). Føllet er sååå nydelig da:o) <3 Bilde av ham på lykkeland. Kommer bilde(r) av alle føllene snart:) Og hoppene..

Jorunn

Fra: luckylukk (11.6.2006)
Muninngutt ser ok ut i dag, men han er temmelig så frustrert over å plutselig stå helt alene da.. Dessuten har han tydelig litt vondt - driver å sparker oppi med beina. Må kanskje få litt smertestillende.

Det har vært forferdelig mye groteske hesteulykker i det siste ja! En hos Siri hadde visst fått en pinne gjennom bogen.. Og knekte bein har det vært både her og der..

Så kjedelig med salen! Ikke mye enkelt de greiene der.. Skal kjøpe meg ny sal snart jeg òg, har veldig lyst på nyeste Draupnir, men den er jo ikke direkte billig da:p

Fàkur har alltid vært mer (over)følsom når det er folk i nærheten han ikke kjenner ja.. Men det er jo bra han er helt rolig til deg:o) Han er jo en søt liten(?) skrue:) Og henting ute ordner seg nok , tror nok han vil gi seg fort hvis du bare går litt etter han. Er jo bare tull, kommer nok av at endel folk prøvde fange han i innhegningen i Bærum uten å lyktes, så han lærte at det gikk å slippe.. Til meg har han bare prøvd noen få ganger å gå unna, og gitt seg etter noen få skritt når jeg har gått etter, men så brukte jeg jo mye tid på å få han fin på det under temmingen og har vært nøye hele tia etterpå på å ikke la ham tro han har noen mulighet til å gå unna. Uansett greit når han følger med inn selv da:)

Fra: Ljosi (10.6.2006)
Så kjedelig med salen da:( Det er så utrolig vanskelig det greiene der altså. Salen jeg har til Ljosi fungerer greit nå som jeg har fått en pad som får den litt opp bak.. men man kommer vel alltid til å jakte på den perfekte salen..

Fra: luckylukk (10.6.2006)
Hei!

Så du hadde skrivd på mix-debatten at Fàkur var ridd mest uten sal og fungerte best slik - det stemmer ikke helt.. Jeg rei ham endel uten sal, men når vi skulle trene litt "seriøst" brukte jeg alltid sal, og det fungerte aller best igrunn.. Uansett kan en bomløs sikkert være et bra alternativ (har ikke prøvd..).

Har forresten vært dramatikk her i dag, fant Muninn med en diger pinne tredd tvers i gjennom sine edle deler i morres/formiddag... :s Dyrlegen kom og dro ut og mente det ville gå bra, men det er jo et ganske stort sår og fare for infeksjon og slik, dessuten kan jo ting være ødelagt.. Han står alene nå og må gå på pencilinkur.. Jeg er også redd for at det er igjen trebit(er) inni der, så må antagelig få ham røntget...

Alt bra hos dere?

Jorunn

Fra: Ljosi (8.6.2006)
Hei Veronica:)
Hvordan går det med salstyret?? Har du fått JC salen ennå? Si fra hvordan den er da, kunne tenke meg å prøve den i vid bom jeg også.
Klem Guro

Fra: GammurogDimma (8.6.2006)
Hei, nei var ikke i Seljord, var i utdrikningslag:-) Får håpe den salen passer da, hadde jo vært artig om du hadde fått ridd snart:-)Får sele til Pilgrim til uka, gleeeder meg !!!

Fra: hilsnin (7.6.2006)
Hellu!

Fri tors el fredag? Det har ,ska på klinikken m Silver i morra(torsdag)Helsjekk.

Nina

Nina

Fra: linjetrolla (7.6.2006)
Hei!
Det går bare bra her ja. Hode te lillegullet har festa se no, så det bli spennede og se når det skjer nåkka!
Skjønne det bli godt for dokk å fløtt nordover. Vi får prøv å hold litt kontakt da iallefall gjennom sidan her!
Klem!

Fra: *Mariiiia* (7.6.2006)
Hei hei :)

Aia var ei belgisk varmblods hoppe hun, men er desverre død nå :´(

- Maria -

Fra: kristine&iris (7.6.2006)
hei!
Det er ikke såå store kneputer nei. Men veldig god å sitte i=D
Men på Wintec salen er det store kneputer. Er med to forskjellige størrelser tror jeg. Den er ikke bomløs da, men med utskiftbar bom.

Fra: M.O.L.L.Y (7.6.2006)
Finn jo mæ mang bra hesta men dæm står jo enten i danmark eller sverige da :( Dæm har jo enormt mang lærehesta/konkurranse hesta der, men bli da så langt å fær å prøv :)

Fra: JUDINA (7.6.2006)
hehehe..ja..kristin sine chaps skjønne du...
dæm va kjempe fin på stevnet..ridd et bra program å. så vi e fornøyd.=)
julie skulla vært m på defi. Pernille ridd han,men det ble bare tull...for han må jobbes m.hehe..
snakkast

Fra: M.O.L.L.Y (7.6.2006)
Heia :) Ingen av hoppan e bedekt enda. Vente på brunsten ;) Finn mæ itj nå sal fortia. Bli vell bomløs sal te ho Ylva og et eller ainna te ho Hyrrokkin. E så usikker på ka... Bli jo så forvirra av all salan som finnes :) hehe... La no ut annonse idag æ ætter lære/konkurranse islending. Fe sjå om det e nå respons. Har kunna tænkt mæ en skikkelig lærehest. En som har klokke rene gangarta. Verkelig kunna tænkt mæ en skikkelig pass hest :)

Fra: luckylukk (6.6.2006)
hei! så flott dere hadde bursdagsfest da:)

bra gikk det vel ikke akkurat der nede, men hadde heller ikke særlige forhåpninger karaktermessig da begge guttene er så lite ridd, Dagfari hadde faktisk tølta ordentlig 2 dager bare før vi dro, hehe.. og ingen av dem har noe hurtigtølt enda, så der ble det endel 0/1ere, trakk ned snittet betydelig.. dessuten ble det mye stress der nede - store avstander og dårlig informasjon, ikke lett med 2 hester.. Så 3 av gangene jeg skulle ri rakk jeg absolutt ikke varme opp, og en gang ble det nesten 3 timer oppvarming pga forsinkelser... dessuten hørte jeg ikke når speakeren ba oss ta hestene fra galopp til hurtigtølt, så bare galopperte videre, hehe.. men,men, jeg er godt fornøyd med hestene selv, skal bli spennende å se hvordan de utvikler seg videre nå når jeg forhåpentligvis får trent ordentlig.. :)

Fra: mariaell (2.6.2006)
Hei på deg

Nå har eg fått kontakt med eieren av Hannibal, han som skulle være Barons far.

Hannibal er Barons bestefar, Barons far heter Thor.
Baron heter ikke bare Baron, men Baron von Thors minde...
Har fått bilder av han som liten, det var atig å se.
De jobber nå med å finne ut når han ble født- dette er jo spennende=)

Fra: hilcka, pandora, tita, bella og prince (2.6.2006)
Heia Veronica:)
Ante ikke at du e søstra t Karianne, ho jobber som "ungdomsfamilie" sånn som æ. Så hæ har jo truffet ho på kurshelgene.
Har dere funnet gårdsbruk her oppe?? D e jo så lite sånt som e t salgs, folk skal jo sitte m d uansett om dem ikke bruker d:(
Så fine islandshester du har, nydelige farger :)

Klem fra Greta :)

Fra: Lysnatt<3 (31.5.2006)
Takk i lige måde:)
Marthe & Lysnatt

Fra: GammurogDimma (31.5.2006)
Hei, flott det:-) Kan hende den passer, den jeg har nå tror jeg er normal bom!!

Fra: GammurogDimma (31.5.2006)
Hei! Åssen går det? Har du fått salen? Kunne jeg prøvd den på Dimma? Vurderte jo og kjøpe en sånn når jeg holdt på med dette salstyret!!!:-)

Fra: saus (31.5.2006)
Hei! Fin vip du har med fine bilder! Spesielt Fàkur var fin!!!
Unni.

Fra: Tone på Lilleøyen:):) (29.5.2006)
Sjønne godt at de kan vær et problem ja,synes vinteren kan vær tøff nok hær...regne me at dåkk kan få igjen godt for huset dåkkers,vi fikk jo igjen masse på kvål.finnes sikkert et småbruk som e for dåkker,vi leita lenge...

Fra: Gudmundgaards Athene (29.5.2006)
Heia
No står Athene hjemme på Gåre, ble litt mye å være aleina mor og ha full jobb og hest... Men prøve no å komme mæ dit i helgen. Vi skal flytte t Tromsø i sommer, så da blir d ikje så langt å kjøre innover for å ri. Barna e kjempe spent på å flytte, og e blitt to store flinke jente. I helga va dem me å ridde på Gåre..
Blir artig at du kommer nordover igjen :o)

klem

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2019 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.