Hestemarked.no
Hundemarked.no
Kjøp og Salg
VIP-hjemmesider
MIX-debatt
 Hestemarked.no
  · Kjøp og salg
  · Siste 100
  · Søk
  · Ny rubrikkannonse
  · Hesteauksjoner
  · VIP-hjemmesider
  · MIX-debatt
  · TelefonGuide
  · HM informerer..
 Nyhetssiden
  · Artikler
  · Produkttester
  · Arkiv
 Bransjer
  · Avl
  · Hestefor
  · Forsikringer
  · Ferie & Reiser
  · Hovslager
  · Rideleir
  · Fjellridning
  · Trening & Kurs
  · Hesteutstyr
  · Foreninger
  · Transport
  · Utdanning
 Reklamere her?
  Les mer her!


VIP-Presentasjon av VerIng » Flere VIP!


VIP
GALLERI
DAGBOK
VENNER
KALENDER
GJESTEBOK
QUIZ
@ MSG
 

GJESTEBOKEN TIL VERING
» Skriv i gjestebok

Nyeste innlegg står først - Antall gjestebokinnlegg: 765

Fra: Preston (9.1.2006)
Oi, det var gøy å høre:) Katinka er rolig og snill, men har den siste tiden blitt litt grinete. Vet ikke om det er fordi hun har fått føll? Hun er kjempefin på tur og til kjøring. Fine hester og bilder du hadde!

Hilsen Madelen

Fra: tinas (2.1.2006)
jepp,det kan man si!

Fra: Ali & Stall Eines, Ramfj. (2.1.2006)
Hei hei! Inger Annie e søskenbarnet mitt og vi dele og har delt hestedilla i hele oppveksten =) Lyngsbrunen døde for nån år sida, og Stella blei avlivd no i høst, godt over 20 år gammel. No har Inger føllet etter Stella som ho har ståanes på Nord-Norsk Hestesenter i Olsborg. Der har dem gådd på dressur og sprangkurs og ho e blidd riktig flink- Nordli Stjerna som lyngshoppa hennes hete. Ellers har Inger planer om å kjøpe en til hest etterhvert, men da blir det en litt større hest har ho sagt =) Hilsen Alice og hestan i Ramfjorden

Fra: Santa Convoy (2.1.2006)
Hallo =)

Hyggelig at du skreiv i gjesteboka =) Har kjøpt Lemon hos Cecilie ja, hadde han på for første gangen da han va 7 år, så det e jo ei stund sia! Hadde han på for hver sommer i 3 år trur æ, også blei det nu bare tel at æ hadde han om vintran oxå...etter mye masing og overtaling gikk nu faren min utrulig nok me på det =)Men så fann æ jo ut at æ sku kjøpe mæ hæst...oxå syns æ lemon blei litt litn, så sendet han telbake tel Andersdalen...det va høstn 2000...Ville ha en hest med litt futt i =) Selvfølgelig angra æ jo undelig mye, så våren 2002 henta æ han telbake på helfor også kjøpte æ vel han sommern 2003. Han e jo lillegullet så æ orka ikkje sende han telbake flere gang, så fann æ jo ut at sia æ uansett sku ha han kunne æ jo likesågodt kjøpe han fra ho Cecilie =) Han va temmelig frekk og lat første gangen æ hadde han, trur ho cecilie va litt redd æ ikkje sku klare å hanskes med han, men han fann fort ut at det ikkje nøtta å toille...va jo bare 12 år første gangen æ hadde han.... Lemon trudde jo han va 1.80 høy og verdens sterkeste =) hehe...brukte å henge litt på slep etter han, oxå va han djevelsk tel å bite, men han slutta fort, bynte å bite han telbake så =) Nu e han jo dein engle hesten, e jo blidd ganske gammel og han e ikkje så vældig gla i unga, men ellers e han supersprek. Kommer jo selvfølgelig litt ann på kæm som holder på med han, har jo hadd han sæ længe at han e slutta å tulle me mæ, men de gangan æ har fådd nye forryttera har han jo holdt det live =) Ri på tur med nye e liksom å gå 5 meter fra stallen, gjøre bom stopp og nækte å rikke sæ uansett korsn vei man går =) Ja ja =) nok om Lemon =)
Kor fine hæsta du hadde! E det artig med islandshest eller? Dæm æ vet som har det sir at dæm kunne aldri tænkt sæ nokka ainna =) Får du god tid tel hæst når du har onge? Har termin sjøl om 4 daga, og har superangst før at æ ikkje ska få tid tel hæstan...men har jo inngådd nån kompromissa med mannen min da =) Sånn førr å være på den sikre sia =) Jaja, men nu får æ snart krampe i armen, så vi får heller høres =)

Hilsen Lene og Lemon

Fra: <3Firestone & Sandra<3 (2.1.2006)
heei!
takk=) ja, harry e kjemmpe fin=) veldi gla får at vi kjøpte han.
koseli at du skreiv i jæsteboka mi=)

klem fra sandra & firestone=)

Fra: Vindur&Lise (2.1.2006)
Ja,Vindur er mye mørkere på vinteren.
Om sommern har han masse flekker også,de syns ikke så godt i vinterplsen.
Også ser han stooor og tykk ut;)
Skikkelig bamse

Fra: maane (2.1.2006)
Askja står i Løten, på et sted som heter Holmen. Der har hun det helt topp på utegang, men om jeg fikk muligheten skulle jeg kjøpt henne tilbake på dagen. Men det blir nok med drømmen. Hjemmesiden til de som har henne er www.holmenislandshest.net

Kolgrimur gir både firgjengere og femgjengere tror jeg. Om hun tølter en del under seg selv er det jo en mulighet for at det ligger pass der også. Men det er jo aldri godt å vite. Har hørt at føll som regel viser alle gangarter. Men fikk høre at Dimma viste pass som føll, og hun er absolutt firgjenger.

Så lenge tølten ligger der er jo det viktigst. :)

Fra: tinas (2.1.2006)
katloma ble vist avliva,hadde nå ryggplaga vist æ ikke huske feil,,,,

Fra: odinn&frigg (2.1.2006)
hei, tja det e væl en del , begynne å bli ivært fall:) æ veit om iværtfall 23 islandshester . men det bli stadig meir populært me islandshest på Ørlandet;) fine islandshesta du har du å forsestn;) æ e så fasinert av fargen Movindott..den fargen e kjæmpefin;)kosn fekk du fram ett sånt føll? hva mor movindott da eller?? Har løst t å mix litt sjøl sju:) hu kjæms forensn t å bli ein fin avelshoppe;)håpe vi snakkes ;)

mvh Linn Camilla

Fra: tim il (2.1.2006)
hei.

va ei fin tid på bjorli,men det va nu et slit! jobba jo døgnet rundt....
kem driv bjorli nu? ka du gjør nu da? kor du bor?
kunnet godt ha tenkt mæ å jobba på ridesenter/salgs stall igjen da! men æ driv nu for det meste med trav da,har traver!

karina og tim

Fra: Vindur&Lise (2.1.2006)
Frida er så peeeeeeeeeen!!!
Aow,håper hun blir en fin avlshoppe med tia:)
Penpenpenpen!
Håper nyttårsnatta gikk bra med dere.

Fra: maane (1.1.2006)
Ops, fikk visst med din melding og..

Fra: maane (1.1.2006)
Er kjempespennende å se utviklingen på sin egen unghest, ja. Ta masse bilder, de vokser utrolig fort! Askja er stor og kraftig. 140 i mh. "Barnebarnet" Dimma er også høy, men ikke like kraftig som sin mor. Mer av den slanke og langbente typen, men jeg ser en del av Kolgrimur i henne også. Viser Frída fine bevegelser? Har fryktelig lyst på et avkom etter Kolgrimur igjen en gang. Det er noe helt eget med barna hans. :)

Heisan og godt nyttår!
Frida vokser seg stor og fin ja, det er kjempespennende å gå å vente på å få se hvordan hun blir når hun er stor! Gleder meg til vinterpelsen faller av, da er det litt enklere å se hvor mye hun har vokst i vinter. Hun mye større og rundere i kroppen nå enn da jeg fikk henne i juni. Også aner jeg jo ikke hvor høy hun blir- det er jeg spent på. Hvor stor er den hoppa du hadde etter Kolgrimur tror du?

Fra: maane (1.1.2006)
Så fine vinterbilder! Og Frída er jo helt fantastisk skjønn! Kan tenke meg mange misunner deg den hesten, ja. ;)

Jeg fant bildet av Glókolla og "lånte" det til min hjemmeside. Tror ikke det er Kolgrimur på det bildet, for han har mørke bein. Han ville vel hatt det som føll også tror jeg..

Godt nyttår til deg. :)

Fra: tinas (31.12.2005)
ho har nettop kjøpt seg en ny......d nå varmblod rideest,,,,men eksakt ka e æ slettes ikke sikker på,,,,ei hoppa i alle fall.

Fra: Kristine og Rosita (31.12.2005)
Hei!
Takk! Ja, Bastian og Silko er hel skjønne. Har ikke sett de live enda, men vil så gjerne :D

mvh. Kristine

Fra: JUDINA (31.12.2005)
hei!! ja det skal jeg..=) den passer ikke defi..så da trenger jeg den ikke.
alt vell?

klemz

Fra: Rosita! (30.12.2005)
Hei hei...
Takker for innlegget i gb mi:)
Var flotte hester og bilder du oxo hadde;)
Klemz

Fra: tinas (30.12.2005)
heissan:) vist kjenne æ til ho line :)
arti å høre fra flere som har/har hatt amstaff :) ekke mange sånne å hunda å se her i finnmark desverre,,,,eller det kan væl forsovidt være like greit,me alle de tullingan som har sørga for dårli rykte på amstaffen,,,,,
flotte islandshesta du har i galleriet ditt!

Fra: Bente71 (29.12.2005)
Ååå, så nydelige islandshester du har :) De falt jeg veldig for altså..
Og det er en ordentlig storsjarmør, han Birk :) Pusen deres er nesten helt lik våres puser, vi har to røde. En helrød og en med litt hvitt under haken sin og på et par labber.

Ja de er herlige, Welshponniene. Tror det er noe spesielt med dem, serlig når de kommer opp i en slik alder som den du også stelte. De setter store spor etter seg inni oss.
Jeg håper jeg får beholde Kelly i mange år til :)

Godt Nyttår :)
Hilsen Bente.

Fra: Janne-landet (28.12.2005)
Ivana er en fin hest, ja! Vet du om noen har begynt å ri henne enda?
Janne

Fra: tim il (28.12.2005)
hei igjen.

joda hege bor i narvik å ho e i lag med faren til ungan! koffer spør du om det? skal du ta kontakt med ho eller nå?

Fra: lucoKaro (28.12.2005)
Hei=) Tusen takk :) Siste dagen min med han i går faktisk :( Men skal bli deilig å få hest på helfor =)
Islandshester er flotte dyr! Og dine var utrolig pene :)

MvH Karoline

Fra: Ronja&Trixie&meg (27.12.2005)
tak for hilsen:) ja, det er ergelig. men der verste er ehgentlig at ingen stopper dem. mange mener mye om dem,men ingen risikerer å bli deres offer -og dermed har de frie tøyler. gooood juul!! :)

Fra: hilsnin (26.12.2005)
Hellu!

No har æ endelig komme mæ hjæm ifra julefeiring litt rundt omkring, så no har æ fri og har fri helt t torsdag (5.juledag) Du må gjerne ta dæ en tur en dag, æ har tenkt æ skull ta mæ en tur t dæ en dag også, men det har gått i ett ei vending no...
Du må se dem nye bildan æ har lagt inn i galleriet mitt:)

Nina.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
« Forrige side | Neste side »[Vilkår] [Mix/Forum-regler] [FAQ] [Annonsere] [Om oss]
2002-2020 © Hestemarked.no - Norges største hesteside!
Du kan enkelt Slette din bruker/vip eller Kontakte Kundeservice.
Start/Stopp nyheter+info pr epost og sms på din medlemsside.
Send "HEST SLETTBRUKER" til 1963 (0,-) for å melde seg ut av alle
tjenester (Medlemskap, VIPside, SMS mm.) på Hestemarked.no.
Send "STOPP" til 1963 (0,-) for å stoppe alle tjenester fra 1963.
Vi forbeholder oss for trykkfeil og feil i informasjon/spesifikasjoner.